Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Hei, me laulupiirretään! (+cd)

Kirja

Minna Lappalainen

47,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus, Aineopetus
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Minna Lappalainen
Laulupiirtäminen on moniaistinen toimintamuoto, jossa piirrokset syntyvät kuin taianomaisesti laulaen tai laulun tukemana. Menetelmä tukee eri-ikäisten ja -taitoisten lasten oppimista sekä tarjoaa osallisuuden ja onnistumisen kokemuksia. Laulamisen ja piirtämisen lisäksi se koukuttaa keskittymään, kommunikoimaan ja tarinoimaan sekä toimimaan yhdessä. Laulupiirtäminen antaa monipuolista tukea myös kynän käytön harjoitteluun ja muotojen hahmottamiseen, motoriikkaan ja ilmaisuun sekä tunnetaitoihin ja eri oppiainesisältöihin. Laulupiirtäminen soveltuu mainiosti myös erityisopetuksen ja kuntoutuksen työkaluksi.

Hei, me laulupiirretään! -materiaali sisältää lähes 40 piirtämislaulua toimintavinkkeineen, havainnollisen menetelmäosion sekä alan ammattilaisten käytännön kokemuksia ja esimerkkejä menetelmän käytöstä. Liitteenä olevan CD:n 25 laulua inspiroivat laulupiirtäjää ja johdattelevat erilaisiin musiikillisiin maisemiin - lumihiutaleiden leijailusta sadepisaroiden ropinaan, letkeästi löntystelevistä elefanteista kaahaileviin formuloihin.

Hei, me laulupiirretään! on ajantasainen ja monipuolinen tutkimusretki laulupiirtämisen elämykselliseen maailmaan. Se on innostava ja tarpeellinen työkalu niin lasten parissa työskenteleville ammattilaisille kuin lasten vanhemmillekin.

Hei, me laulupiirretään! sisältää myös vuonna 2012 ilmestyneen Laulava Kynä -materiaalin musiikilliset sisällöt nuotteineen ja äänitteineen.
Laji:
Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus
Aineopetus
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789526871301
Julkaisija:
Laulau
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789526871301
Opetusmateriaali:
0
Koko:
168
Kirjailija:
Minna Lappalainen

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.