Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Johdatus uskonnonfilosofiaan

1 / 1

Johdatus uskonnonfilosofiaan

43,60 €
Mikä on uskon ja järjen suhde? Tekeekö tiede uskonnon mahdottomaksi? Suomessa keskustellaan paljon uskontoon, uskonnottomuuteen ja kristinuskoon liittyvistä kysymyksistä ja ongelmista. Keskusteluun liittyy joukko filosofisia kysymyksiä, joita uskonno
  • Uskonto
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Aku Visala, Olli-Pekka Vainio
Lue lisää
Mikä on uskon ja järjen suhde? Tekeekö tiede uskonnon mahdottomaksi? Suomessa keskustellaan paljon uskontoon, uskonnottomuuteen ja kristinuskoon liittyvistä kysymyksistä ja ongelmista. Keskusteluun liittyy joukko filosofisia kysymyksiä, joita uskonnonfilosofia tarkastelee: Millaiset uskomukset ovat järkeviä? Voidaanko Jumalan olemassaoloa perustella? Miten moraali ja uskonto liittyvät toisiinsa?

Ilman helposti lähestyttävää uskonnonfilosofista tietoa keskustelu jumittuu paikalleen. Ammattitaitoisesti laadittu Johdatus uskonnonfilosofiaan selkeyttää usein sotkuisia julkisia ja akateemisia keskusteluja uskonnosta. Se esittelee viimeisintä kansainvälistä keskustelua kompaktissa ja selkeässä muodossa. Kirjan lukeminen ei edellytä filosofisia perustietoja, vaan se soveltuu kenelle tahansa uskonnosta ja filosofiasta kiinnostuneelle.

Kirjassa tarkastellaan uskonnonfilosofisesta näkökulmasta mm. seuraavia teemoja ja niihin liittyvää ajattelua: Jumalan käsite ja olemassaolo, usko ja rationaalisuus, uskonnollinen kieli, uskonto ja tiede, uskonto ja moraali, persoona, sielu, kuolemanjälkeinen elämä.
Laji Uskonto
Formaatit Kirja
EAN 9789522472045
Julkaisija KIRJAPAJA
Sidottu Kovakantinen
Kieli Finnish
ISBN 9789522472045
Opetusmateriaali 0
Koko 287
Kirjailija Aku Visala Olli-Pekka Vainio
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja