Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Robotiikka ja tekoäly - johdatus aiheeseen

1 / 1

Robotiikka ja tekoäly - johdatus aiheeseen

(1 arvostelu)
35,90 €

-18%

44 €
Robotiikka ja tekoäly -tietokirja antaa lukijalle taustasta riippumatta peruskäsityksen robotiikasta ja tekoälystä, jotka ovat vahvasti läsnä yhteiskunnassamme tuotannossa, arjessa, kaupassa tietoverkoissa ja kommunikaatiossa. Robotiikka ja tekoäly
  • Tekniikka
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Pasi Hänninen
Lue lisää
Robotiikka ja tekoäly -tietokirja antaa lukijalle taustasta riippumatta peruskäsityksen robotiikasta ja tekoälystä, jotka ovat vahvasti läsnä yhteiskunnassamme tuotannossa, arjessa, kaupassa tietoverkoissa ja kommunikaatiossa.

Robotiikka ja tekoäly -kirjassa käsitellään robotiikan historiaa, teollisuusrobotteja, palvelu- ja ohjelmistorobotiikkaa. Tekoälyn osalta pureudutaan älykkyyteen, tekoälyn historiaan, koneoppimiseen, neuroverkkoihin ja robotteihin tekoälyn alustana. Edelleen kirjassa valotetaan robotiikan ja tekoälyn tulevaisuuden näkymiä.

Kirja on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat saada perusymmärryksen robotiikasta ja tehoälystä taustasta ja tarpeesta riippumatta. Kirja sopii erinomaisesti oppikirjaksi aihealueen johdanto- ja peruskursseille toisen asteen ja korkea-asteen oppilaitoksiin ja kouluihin.

Kirjan kirjoittaja FM Pasi Hänninen (s. 1980) on työskennellyt Jyväskylän yliopiston suosittujen robotiikka- ja tekoälyaiheisten opintojaksojen opettajana. Hänninen on tullut tunnetuksi robotiikkaan ja tekoälyyn liittyvän opetustyön lisäksi myös tutkimustyönsä kautta ja hänellä onkin useita kirjallisia julkaisuja. Hänninen on pyrkinyt popularisoimaan robotiikkaan ja tekoälyyn liittyviä ilmiöitä ja tekemään niistä helposti lähestyttävämpiä. Hännisen tutkimuksen erityisenä painopisteenä on ollut robotiikan hyödyntäminen sosiaali- ja terveydenhoidon tukena esimerkiksi hoitotyössä, mutta tutkimuskohteena on ollut myös robotiikan hyödyntäminen peruskoulun opetuksessa.
Laji Tekniikka
Formaatit Kirja
EAN 9789527394120
Julkaisija Tammertekniikka
Sidottu Nidottu
Kieli Finnish
ISBN 9789527394120
Opetusmateriaali 0
Koko 351
Kirjailija Pasi Hänninen
I

Ilahtunut

6 kuukausia sitten

Ostin kirjan koska halusin lukea aiheesta mutta pelkäsin tekstin olevan liian teknistä ja vaikealukuista. Onneksi olin väärässä! Kirja olikin helppolukuinen ja asiat selitettiin niin, että minäkin ymmärsin mistä on kyse. Pidin myös siitä, että käsiteltiin sekä robotiikan että tekoälyn historiaa. Suosittelen kirjaa kaikille!

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.