Palaa ylös
Tekninen matematiikka 1

1 / 1

Tekninen matematiikka 1

Anne Rantakaulio, Pasi Lehtola, Sirpa Alestalo, Tomi Nieminen

30,10 €
Tekninen matematiikka 1 on insinöörikoulutuksen matematiikan opiskelun alkuun valmistettu materiaali. Kirjan edellistä painosta ovat ammattikorkeakoulujen opiskelijat ja opettajat käyttäneet jo useita vuosia. Oppikirja sisältää selkeästi esitetyn teo
  • Tekniikka
  • Kirja
  • Nidottu
  • Suomi
  • Anne Rantakaulio, Pasi Lehtola, Sirpa Alestalo, Tomi Nieminen
Lue lisää
Tekninen matematiikka 1 on insinöörikoulutuksen matematiikan opiskelun alkuun valmistettu materiaali. Kirjan edellistä painosta ovat ammattikorkeakoulujen opiskelijat ja opettajat käyttäneet jo useita vuosia. Oppikirja sisältää selkeästi esitetyn teorian ja runsaasti perustehtäviä ammatillista väylää tuleville opiskelijoille ja toisaalta kyllin haastavia tehtäviä lukiopohjaisille opiskelijoille. Eri teknologioihin liittyviä soveltavia tehtäviä on laadittu runsaasti motivoimaan opiskelijaa itseopiskeluun.

Tuleva uusittu painos on uudistettu matematiikan opettajilta kerätyn palautteen pohjalta. Lähes koko teksti on kirjoitettu uudelleen. Teoriaosuutta on yritetty kehittää niin, että se olisi helpommin kaikkien opiskelijoiden omaksuttavissa. Opiskelijalta oletetaan hyvin vähän esitietoja matematiikasta: ensimmäisenä aiheena on luvuilla laskeminen. Tähän painokseen on kokonaan uusina aiheina lisätty trigonometria, vektorit ja matriisit.
Laji Tekniikka
Formaatit Kirja
EAN 9789525491708
Julkaisija Tammertekniikka
Sidottu Nidottu
Kieli Suomi
ISBN 9789525491708
Opetusmateriaali 0
Koko 223
Kirjailija Anne Rantakaulio Pasi Lehtola Sirpa Alestalo Tomi Nieminen
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja