Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

BANG! Seurapeli

29,90 €
 • Varastosaldo: Löytyy varastolta
  Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
  1-3 Arkipäivää
 • Myyjä ja toimittaja Partyking AB

Seuraa tuotteen hintaa

Saako sheriffi ja hänen oikea kätensä rosvot kiinni, vai ehtivätkö pahikset vetämään pyssyt esiin ensimmäisenä? Villissä lännessä voi tapahtua mitä vain, joten varaudu jännittävään peli-iltaan! 

BANG! Seurapeli on korttipeli Villin lännen teemalla. Yksi pelaaja on sheriffi, toinen varasheriffi ja muut ovat rosvoja. Sheriffin ja hänen oikean kätensä pitää tappaa kaikki rosvot, kun taas rosvot yrittävät tappaa lainvartijan. Pelaajat tietävät kuka sheriffi on mutta muiden pelaajien henkilöllisyys on salainen, mikä tietenkin tekee tehtävästä vaikean. Pelissä on myös hahmokortteja, jotka antavat jokaiselle pelin hahmolle ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka vaikuttavat pelin kulkuun. Peli on täynnä odottamattomia käänteitä ja yllätyksiä todelliseen cowboy-tyyliin. Saatavana englanniksi ja espanjaksi, ikäsuositus alkaen 8 vuotta. Peli sisältää 7 pelihahmoa, 16 merkkiä, 80 pelikorttia, 7 yhteenvetokorttia, 7 pelitasoa ja 30 luotimerkkiä.

 • Kieli: Englanti, espanja
 • Ikä: 8 vuotta 
 • Pelaajien määrä: 4-7
 • Peliaika: 20-40 min
 • Tyyppi: Perhepelit, seurapelit, korttipelit

Katso lisää arvosteluja (-5)

muut ehdot

- Palautuskulut 4,90 euroa (0 euroa reklamaation yhteydessä) - 14 päivän kuluessa noutamatta jätetystä paketista veloitetaan 19,50 euroa - Peruutusoikeus EI koske elintarvikkeita (syötävät tuotteet, esim. makeiset), peruukkeja, sukkia, sukkahousuja, aikuisten leluja, meikkituotteita, piilolinssejä ja muita intiimituotteita hygieniasyistä.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .