Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Det borde man ju veta Ja/Nej Kysymyspeli

19,90 €
 • Varastosaldo: Löytyy varastolta
  Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
  1-3 Arkipäivää
 • Myyjä ja toimittaja Partyking AB

Seuraa tuotteen hintaa

On olemassa jonkin verran asioita, joita pitäisi itse asiassa tietää, esimerkiksi: onko laitonta polttaa 100 kruunun seteli Ruotsissa? Vajoaako appelsiini, jos laitat sen veteen? Onko kukaan kävellyt kuun pinnalla sitten ensimmäisen kuuhun laskeutumisen vuonna 1969? Niin, tämä sinun pitäisi oikeastaan tietää.

Det borde man ju veta Ja/Nej Kysymyspeli on superhauska seuraaja pelille "Det borde man ju veta..". Pelissä on yli 400 hauskaa ja erilaista kyllä- ja ei-kysymystä. Tässä pelissä kaikki pelaavat kaikkia vastaan ja jännitys kohoaa jokaisen kysymyksen jälkeen. Tässä pelissä et saa pisteitä oikeasta vastauksesta, vaan voit saada ainoastaan miinuspisteitä väärästä vastauksesta. Mitä helpompi kysymys - sitä enemmän miinuspisteitä.

Valmistaudu siihen, että tulet olemaan uskomattoman epävarma yksinkertaisimmissakin kysymyksissä, kun sinulle ei ole Google apuna. Kuulet itsesi ajattelevan: "Mutta, tämähän minun pitäisi tietää..?".

 • Ikäsuositus: 12+
 • Peliaika: Määrittelemätön
 • Pelaajien lukumäärä: 2-12 kpl
 • Kieli: Ruotsi
 • Pelityyppi: Perhepelit, hauskat pelit, juhlapelit

Katso lisää arvosteluja (-5)

muut ehdot

- Palautuskulut 4,90 euroa (0 euroa reklamaation yhteydessä) - 14 päivän kuluessa noutamatta jätetystä paketista veloitetaan 19,50 euroa - Peruutusoikeus EI koske elintarvikkeita (syötävät tuotteet, esim. makeiset), peruukkeja, sukkia, sukkahousuja, aikuisten leluja, meikkituotteita, piilolinssejä ja muita intiimituotteita hygieniasyistä.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .