Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Exploding Kittens Party Pack Seurapeli

1 / 1

Exploding Kittens Party Pack Seurapeli

29,90 €
Tämä on erittäin strateginen, kissamainen versio Russian Roulette -pelistä. Pelaajat nostavat kortteja, kunnes joku saa räjähtävän kissanpennun, räjähtää ilmaan ja kuolee - ellei pelaajalla ole Defuse-korttia, joka pystyy riisumaan kissanpennun aseis
Lue lisää
Tämä on erittäin strateginen, kissamainen versio Russian Roulette -pelistä. Pelaajat nostavat kortteja, kunnes joku saa räjähtävän kissanpennun, räjähtää ilmaan ja kuolee - ellei pelaajalla ole Defuse-korttia, joka pystyy riisumaan kissanpennun aseista. Kaikkia muita korttipakan kortteja voi käyttää räjähtävien kissanpentujen siirtämiseen, rauhoittamiseen tai välttelyyn.

Exploding Kittens Party Pack Seurapelissä on 56 korttia ja ohjeet ruotsiksi, tanskaksi, norjaksi ja suomeksi. Peli on yli 7-vuotiaille ja pelissä voi olla 2-5 pelaajaa. Peliaika on noin 15 minuuttia. Exploding Kittens teki historiaa, kun siitä tuli kaikkien aikojen eniten varoja kerännyt peli Kickstarter-palvelussa! 

  • 56 korttia
  • Pelaajamäärä: 2-5
  • Ikäsuositus: 7+
  • Peliaika: noin 15 min
  • Mukana säännöt ruotsiksi, tanskaksi, norjaksi ja suomeksi 


0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .