Fantasy Flight Games, Star Wars Rebellion, Lautapeli (ENG)

Fantasy Flight Games, Star Wars Rebellion, Lautapeli (ENG)
Lähetä ystävälle
€ 89.95 Väliaikaisesti loppu

Tuotteen myy CDON.COM

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa

  • Pelaajia 2-4
  • Peliaika: 180-240 min
  • Alk. 14-vuotiaille

Eeppinen konflikti kapinallisten ja Imperiumin välillä jatkuu lautapelissä Star Wars: Rebellion!

Koe täysin uudenlainen galaktinen sota. Pelissä hallitaan joko koko imperiumia tai koko kapinallisliikettä, ja tehtävänä on ohjata omia tähtialuksia ja valloitusjoukkoja sekä pyrkiä kääntämään kokonaisia planeettoja. Konfliktin kummallakin osapuolella on omat tavoitteensa ja vahvuutensa, ja sinun täytyy suunnitella pelaamisesi sen mukaan, kummalla puolella pelaat.

Imperiumin johtajana hallitset imperiumin iskujoukkojen armeijaa, TIE-hävittäjiä, tähtihävittäjiä sekä tietenkin Kuolemantähteä. Hallitset pelolla ja viet tahtosi läpi mahtavan armeijasi avulla. Voittaaksesi pelin sinun täytyy kukistaa kapinallisliike löytämällä heidän salaisen tukikohtansa ja tuhoamalla sen.

Kapinallisten johtajana sinullakin on luonnollisesti joukkoja ja tähtialuksia, mutta armeijastasi ei ole vastusta imperiumin joukoille. Koska häviät suorassa yhteenotossa, täytyy sinun kerätä puolellesi mahdollisimman monta planeettaa ja tehdä sissi-iskuja sabotoidaksesi imperiumin sotilasteollisuutta.

Peli sisältää yli 150 muovifiguuria ja kaksi pelilautaa, joissa on galaksin 32 keskeisintä aurinkokuntaa. Star Wars: Rebellion on tähän asti suurin ja eeppisin Star Wars -peli.

Vaikka peli onkin upean näköinen, on se myös intensiivinen, persoonallinen ja elokuvien hengen vangitseva. Menestyksesi pelissä riippuu hahmoista, kuten Leia Organa, Mon Mothma, Grand Moff Tarkin ja keisari Palpatine. Sodan levitessä galaksissa ovat johtajat korvaamattomia menestyksellesi, ja heidän monet tehtävänsä johdattavat taatusti ajatukset klassisen trilogian tarinaan.

Pakkauksen sisältö:
1 pelilauta (jaettuna kahteen osaan), 153 muovifiguuria, 25 johtajahahmoa (pidikkeillä), 10 erikoisnoppaa, yli 170 korttia
Englanninkielinen ohjevihko
Pelaajia 2-4
Alk. 14-vuotiaille
Peliaika: 180-240 min

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 1 Keskiarvosana: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Vuoden 2017 temaattisin ja ehdottomasti yksi parhaimmista strategiapeleistä, mitä markkinoilla löytyy. Kannattaa kokeilla!

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 17 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 9 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 4 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »