Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

MESSI Jalkapallomaali 55 x 44 cm

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

MESSI Jalkapallomaali 55 x 44 cm

(0)
Kirjoita arvostelu
MESSI Jalkapallomaali 55 x 44 cm
MESSI Jalkapallomaali 55 x 44 cm
MESSI Jalkapallomaali 55 x 44 cm
34 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    5-7 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
Harjoittele maalin avulla potkuja niin kuin Messi! Kokoontaitettava Messi-maali on täydellinen harjoittelumaali. Maali on helppo asentaa ja purkaa. Se on kompakti, helppokäyttöinen ja se säilyy pienessä tilassa! Koko 44 x 55 x 44 cm. Sis. 2 ruohopidikettä.

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.