Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Monopoli Queen

49,90 €
  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    1-3 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Partyking AB

Seuraa tuotteen hintaa

Tiesitkö, että kun sanonta "Sex, drugs & Rock n Roll" keksittiin, tarkoitettiin "huumeilla" lautapeliä? Se huomioiden ei tämä Queenin rockjumalien ja lautapelien kruunaamattoman kuninkaan Monopolin yhdistelmä tunnu erityisen yllättävältä, vaan pikemminkin etukäteen määrätyltä menestysreseptiltä. Vietä peli-ilta maailmankiertueella ja pystytä suurimmat konserttilavat koskaan, mutta varo, ettei hullu musiikkibisnes aja sinua konkurssiin - tai vankilaan.

Monopoli Queen on klassinen Monopoli joka on rakennettu rockyhtye Queenin ympärille. Sen sijaan, että pelilautaa kierrettäisiin ostelemalla taloja ja tontteja, muistellaan Queenin konserttihistoriaa alkaen ensimmäiseltä keikalta Imperial Collegessa ja päättyen Freddie Mercuryn viimeiseen esiintymiseen Knebworth Parkissa. Pelaajat ostavat konserttipaikkoja ja hittikappaleita, rakentavat lavasteita ja parantelevat niitä jättimäisiksi konserttiproduktioiksi. Pelissä ovat mukana myös Magic- ja Lap of the Gods -kortit, joista pelaajat voivat saada apua pelin aikana. Aivan kuten perinteisessäkin Monopolissa myös tässä versiossa on hankalia esteitä, kuten veromätkyt, vankila tai konkurssi. Peli on englanninkielinen ja tarkoitettu 2-6 yli 8-vuotiaalle pelaajalle. Katso videolta, kuinka Queenin kitaristi Brian May käy pelin läpi.

  • Kieli: englanti
  • Pelaajat: 2-6 kpl
  • Ikä: 8 vuotta 
  • Tyyppi: perhepelit, lautapelit, seurapelit

Katso lisää arvosteluja (-5)

muut ehdot

- Palautuskulut 4,90 euroa (0 euroa reklamaation yhteydessä) - 14 päivän kuluessa noutamatta jätetystä paketista veloitetaan 19,50 euroa - Peruutusoikeus EI koske elintarvikkeita (syötävät tuotteet, esim. makeiset), peruukkeja, sukkia, sukkahousuja, aikuisten leluja, meikkituotteita, piilolinssejä ja muita intiimituotteita hygieniasyistä.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .