Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Monopoli The Beatles

49,90 €
  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    1-3 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Partyking AB

Seuraa tuotteen hintaa

Kumpi lopulta onkaan merkittävämpi klassikko, Monopoli vai The Beatles? Äh, mitäpä sen väliä - muutaman vuoden päästä niiden molempien yhdistelmää pidetään kaikkien aikojen suurimpana klassikkona! Tämä lautapeli vie sinut takaisin 60-luvulle, ja pääset kokemaan uudestaan Beatles-manian hauskimmalla mahdollisella tavalla.

Monopoli The Beatles on klassinen Monopoli-lautapeli, mutta Beatles-teemalla. Tarkoitus on kerätä mahdollisimman monta Beatles-albumia ostamalla levyjulkkareiden mukaan nimettyjä taloja ja konserttien mukaan nimettyjä hotelleja. Kauppoja tehdään All You Need Is Love -rahalla, ja pelin aikana nousee esiin monia muita Beatlesiin liittyviä asioita, kuten Taxman ja Abbey Road -studio. Pelin kieli on englanti, pelaajien määrä on 2-6 ja suositusikä on 8 vuotta.

  • Kieli: englanti
  • Pelaajien määrä: 2-6 kpl
  • Suositusikä: 8 vuotta 
  • Tyyppi: perhepelit, lautapelit, seurapelit

Katso lisää arvosteluja (-5)

muut ehdot

- Palautuskulut 4,90 euroa (0 euroa reklamaation yhteydessä) - 14 päivän kuluessa noutamatta jätetystä paketista veloitetaan 19,50 euroa - Peruutusoikeus EI koske elintarvikkeita (syötävät tuotteet, esim. makeiset), peruukkeja, sukkia, sukkahousuja, aikuisten leluja, meikkituotteita, piilolinssejä ja muita intiimituotteita hygieniasyistä.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .