Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Ping Pong Sing Song Peli

24,90 €
 • Varastosaldo: Löytyy varastolta
  Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
  1-3 Arkipäivää
 • Myyjä ja toimittaja Partyking AB

Seuraa tuotteen hintaa

Ping Pong Sing Song Peli - peli laulunhaluiselle perheelle!

Jokainen kierros alkaa sillä, että kaksi pelaajaa valmistautuu laulamaan. Pelaajat ottavat kumpikin Sing Song -kortin kasasta ja lukevat sisällön hiljaa itsekseen ja valitsevat sitten kappaleen. Kun kappaleet on valittu - laita suukappale suuhusi. Saat laulaa niin kovaa ja niin päin peetä kuin haluat. Laula kovempaa kuin vastapelaaja, laula omalla tavallasi, ja toivottavasti sinun joukkueesi pystyy arvaamaan kappaleen. Muut pelaajat, joilla ei ole suukappaletta suussaan, yrittävät arvata, mitä laulua lauletaan.

Arvasitko oikein? Silloin on sinun vuorosi laulaa seuraavaksi! Peli sisältää pelikortteja, joissa satoja kappaleita. 6 x pehmeitä suukappaleita, jotka voidaan tiskata/pestä, sisältyvät. Pelisäännöt pohjoismaisilla kielillä + englanniksi sisältyvät.

 • Kielet: Englanti, ruotsi, norja, tanska, suomi
 • Ikä: Alkaen 8 vuotta
 • Peliaika: Ei määrätty
 • Lukumäärä pelaajia: 4+
 • Pelilaji: Perhepelit, seurapelit, juhlapelit

Katso lisää arvosteluja (-5)

muut ehdot

- Palautuskulut 4,90 euroa (0 euroa reklamaation yhteydessä) - 14 päivän kuluessa noutamatta jätetystä paketista veloitetaan 19,50 euroa - Peruutusoikeus EI koske elintarvikkeita (syötävät tuotteet, esim. makeiset), peruukkeja, sukkia, sukkahousuja, aikuisten leluja, meikkituotteita, piilolinssejä ja muita intiimituotteita hygieniasyistä.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .