Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Play-Doh Poop Troop muovailuvahasarja

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Play-Doh Poop Troop muovailuvahasarja

(0)
Kirjoita arvostelu
Play-Doh Poop Troop muovailuvahasarja
Play-Doh Poop Troop muovailuvahasarja
Play-Doh Poop Troop muovailuvahasarja
Play-Doh Poop Troop muovailuvahasarja
Play-Doh Poop Troop muovailuvahasarja
Play-Doh Poop Troop muovailuvahasarja
Play-Doh Poop Troop muovailuvahasarja
55 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

 • Varastosaldo: Löytyy varastolta
  Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
  2-6 Arkipäivää
 • Myyjä ja toimittaja VidaXL Europe

Seuraa tuotteen hintaa

Minkä muodon aiot tehdä? Hulluista hirviöistä aina suosikki hymiöihin, Play-Doh Poop Troop muovailuvahasarjalla voit tehdä kaikkein hulluimpia asioita. Naamasi voi mennä ruttuun ideasta, mutta hassuista naamoista siinä onkin kyse! Käytä Play-Doh muotteja, työkaluja ja värejä upeiden muotojen luomiseen. Laita silmät, kädet, suut ja muut osat hulluihin paikkoihin ja luo upeimpia luomuksia. Tee uusia yhdistelmiä yhä uudelleen loputtoman huvin takaamiseksi, muista kuitenkin siivota jälkesi!
 • Väri: monivärinen
 • Materiaali: savi ja muovi
 • Suositeltu ikä: yli 3-vuotiaat lapset
 • Toimitus sisältää:
 • 1 x rulla
 • 1 x muotonauha pidikkeellä
 • 1 x leimasin
 • 1 x työkalusarja
 • 12 x savipannu (616 grammaa)
 • 12 x lisävaruste
 • VAROITUS: Ei sovellu alle 36 kuukauden ikäisille lapsille.
 • SKU:427659
 • EAN:5010993562275

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Toimitustietojamme ja aikataulut riippuvat toimitusosoitteestasi ja tilaamasi tuotteen tyypistäkin. Saadaksesi lisätietoja, katso toimitustiedomme. Teemme kaikkemme pitääksemme luvatun toimitusajan. Kuitenkin, joskus ennakoimattomissa tekijöistä johtuvat viiveet ovat väistämättömiä. Emme ole vastuussa viivästymisestä tai toimituksen epäonnistumisesta arvioidussa aikataulussa, jos se on kokonaan tai osittain aiheutunut olosuhteissa, jotka eivät ole meidän hallinnassamme. Mikäli kukaan ei ole toimitusosoitteessa paikalla vastaanottamassa pakettia, kuljettaja jättää saapumisilmoituksen, josta lukee pakettisi nykyinen sijainti, joka voisi olla naapurillasi. Vaihtoehtoisesti tilauksesi voi olla palautettu kuriirin johonkin varastoon ja ilmoituksesta lukee miten voit noutaa pakettisi sieltä tai miten voit järjestää paketin uuden toimituksen. Tuotteiden vahingon tai menetyksen riski pysyy meidän vastuullamme kunnes tuote saapuu sinulle (koska tuote on kokonaisuudessaan maksettu) tai ensimmäiseen toimitusyritykseen asti. Valitettavasti tällä hetkellä emme pysty toimittamaan saarille tai muille mantereesta erossa oleville alueille (kuten Ahvenanmaa). Toimituskulujen hyvitys voidaan suorittaa ainoastaan Kuluttajansuojalain etämyyntiä koskevan 200 luvun säännösten tai muun sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

takuuehdot

Takaamme sinulle, että kaikki sivumme kautta ostetut tuotteet, alkaen siitä päivästä, jolloin sait tuotteen haltuusi ja seuraavan kahden vuoden aikana, noudattavat olennaisilta osiltaan Sopimuksessa esitettyjä ominaisuuksia, ovat tyydyttäviä laadultaan ja sopivat käyttötarkoitukseen, johon tuollaista tuotteita yleisesti hankitaan. Tämä takuu kattaa kuljetuksen aikana esiintyviä vahinkoja ja myös tuotteen normaalikäytöstä aiheuttavia vahinkoja. Me tarjoamme sinulle, vahingosta riippuen, vaihtoosat, uuden tuotteen tai hyvityksen. Mikäli ostamasi tuote on vaurioitunut, älä eperöi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Tämä takuu on olemassa muiden lakien ja asetusten vieressä, jotka ovat sovellettavia sinulle asiakkaana. Takuuoikeudesi lakkaa olemasta voimassa, jos muu osapuoli kuin valmistaja tai korjauspalvelu, joka ei ollut meiltä nimitetty, muuttaa tuotteen.

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.