Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

TEAM 3 Peli

-50%
14,90 €
Suositeltu hinta: 29,90 €
 • Varastosaldo: Löytyy varastolta
  Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
  1-3 Arkipäivää
 • Myyjä ja toimittaja Partykungen

Seuraa tuotteen hintaa

Tehkää yhteistyötä rakentaaksenne eräänlainen rakennelma ennen kuin se on liian myöhäistä! Tässä pelissä on kuitenkin yksi hankala juttu - jokaisella pelaajalla on erityisrooli, mikä pakottaa teidät viestittämään puhumatta ja katsomatta. Yksi teistä on apina, joka ei osaa puhua, toinen on apina, joka ei näe, ja sitten on se apina keskellä. Selviydyttekö siitä?

TEAM 3 Peli on saatavana kahtena eri versiona: Vihreä & Vaaleanpunainen. Pelin pelaamiseen riittää, että teillä on peli, joka sopii 3-6 pelaajalle. Osta lisäksi toinenkin versio (valinnainen), jolloin sitä voi pelata 3-12 pelaajaa. Kumpikin peli sisältää 83 pelikorttia, 10 rakennuspalikkaa ja säännöt pohjoismaisilla kielillä. Peliä on helppo pelata ja se sopii aikuisille ja lapsille 8-vuotiaasta alkaen.

HUOMAA että yksi peli riittää, mutta jos teitä on useampi pelaaja, suosittelemme ostamaan yhden kumpaakin väriä. Sillä ei ole mitään merkitystä, minkä pelivärin valitset, jos tyydytte yhteen peliin.

 • Kielet: Pohjoismaiset kielet
 • Ikäsuositus: 8-vuotiaasta alkaen
 • Pelaajien lukumäärä 3-6 (molemmat versiot = 3-12 kpl)
 • Peliaika: 15-30 min
 • Pelityyppi: Perhepelit, juhlapelit, bilepelit

Katso lisää arvosteluja (-5)

muut ehdot

- Palautuskulut 4,90 euroa (0 euroa reklamaation yhteydessä) - 14 päivän kuluessa noutamatta jätetystä paketista veloitetaan 19,50 euroa - Peruutusoikeus EI koske elintarvikkeita (syötävät tuotteet, esim. makeiset), peruukkeja, sukkia, sukkahousuja, aikuisten leluja, meikkituotteita, piilolinssejä ja muita intiimituotteita hygieniasyistä.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .