Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Assassins Creed Origins

1 / 1

Assassins Creed Origins

(1 arvostelu)
27,95
Ennakkovaraa Assassin's Creed Origins ja saa bonustehtävä + Tribal Pack Paljasta Egyptin suurimman mysteerin salaisuus; miten ensimmäiset pyramidit rakennettiin. Kun ennakkovaraat Assassin’s Creed Originsin, saat pelissä pääsyn Secrets of
  • Toiminta, Seikkailu
  • Xbox One
Lue lisää
Ennakkovaraa Assassin's Creed Origins ja saa bonustehtävä + Tribal Pack

Ennakkovaraa Assassin's Creed Origins ja saa bonustehtävä + Tribal Pack

Paljasta Egyptin suurimman mysteerin salaisuus; miten ensimmäiset pyramidit rakennettiin. Kun ennakkovaraat Assassin’s Creed Originsin, saat pelissä pääsyn Secrets of the First Pyramids -bonustehtävään. Mukana myös Tribal Pack, joka tarjoaa pelin sisäisiä lisätavaroita: Skull Breaker, Ritual Scepter, Savannah-kilpi ja Mut Herti -hevonen.

Antiikin Egypti, majesteettisen suuruuden ja juonien aikakausi, on katoamassa brutaalin valtataistelun vuoksi. Paljasta synkkiä salaisuuksia ja unohdettuja myyttejä, kun palaat kaiken alkuhetkeen: salamurhaajien veljeskunnan alkuun.

MAA TUTKITTAVISSA
Seilaa Niilillä, paljasta pyramiidien salaisuudet tai taistele vaarallisia vihollisia ja villieläimiä vastaan tutkiessasi tätä laajaa ja arvaamatonta ympäristöä.

UUSI TARINA JOKA KERTA KUN PELAAT
Tartu erilaisiin tehtäviin ja mukaansatempaaviin tarinoihin, joissa tapaat vahvoja ja ikimuistettavia hahmoja aina rikkaista aatelisista epätoivoisiin ulkopuolisiin.

AITO ACTION-RPG
Koe täysin uusi taistelutapa. Varasta ja käytä tusinoittain aseita, jotka on varustettu eri ominaisuuksilla ja harvinaisuuksilla. Tutustu edistymismekaniikkaan ja pane taitosi koetukselle taistellessasi ainutlaatuisia ja vahvoja vihollisia vastaan.

Lisäosa Ei
Laji Toiminta Seikkailu
Formaatit Xbox One
EAN 3307216025009
A

Anonyymi

5 vuosia sitten

Varmaan hyvä peli mutta ei taaskaan tullut julkaisu päivänä mistä iso miinus CDON.COM:lle saapa nähdä milloin peli saapuu? Lahjakoodit tulivat eivät käy suoraan xbox one kauppaan vaatii jonkun Uplay rekisteröinnin ja sen tein mutta paikkaa mihin koodit voisi syöttää ei löydy mistään ubisoftin sivulta ei mitään hajua...miksi kaikki on tehty näin vaikeaksi?