Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Vakoojakynä

1 / 1

Vakoojakynä

4,90
5 €
Onko sinulla lapsi, joka tykkää supatella pieniä salaisuuksia parhaiden kavereiden kanssa? Silloin meillä on sinulle täydellinen lahja annettavaksi! Kun lapsi kirjoittaa tai piirtää tällä mystisellä vakoojakynällä, kuva ei näy ensivilkaisulla, mutta
Lue lisää
Onko sinulla lapsi, joka tykkää supatella pieniä salaisuuksia parhaiden kavereiden kanssa? Silloin meillä on sinulle täydellinen lahja annettavaksi! Kun lapsi kirjoittaa tai piirtää tällä mystisellä vakoojakynällä, kuva ei näy ensivilkaisulla, mutta heti kun hän valaisee paperia lampulla, siitä tulee näkyvää. Ajattele, kuinka hauskaa kaveruksilla on, jos heillä jokaisella on oma vakoojakynä ja he voivat lähettää salaisia viestejä toisilleen!

Vakoojakynä on normaalinkokoinen kynä, joka on valmistettu mustaruskeasta muovista. Siinä on valkoisia yksityiskohtia ja Buttericksin punainen logo. Yhdestä päästä löytyy valkoinen kärki, jonka väri on näkymätöntä paljaalle silmälle. Toisesta päästä löytyy erityislamppu, joka saa kirjoitetun tekstin näkyviin, kun sillä valaisee tekstiä. Kynän voi ripustaa esim. taskuun.

Mitat: 13x2cm (pituus x leveys).

Tuotetiedot

EAN 7391872002364
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja