Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Lavatarhuri

(2)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Heidi Haapalahti, Suvi Lehtonen, Teija Tuisku

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €

25,40 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 4 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

Sisältyy kampanjaan:

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €
  • Puutarha
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Heidi Haapalahti, Suvi Lehtonen, Teija Tuisku
Lavatarhuri - Kasvata satoa viljelylaatikossa innostaa viljelykokeiluihin ja antaa asiantuntevia viljelyniksejä sekä ohjeita mullan rikkaan elämän vaalimiseen.
Lavatarhurin ohjeilla syntyy niin pieni parveketarha kuin laajamittainen lavaviljelmä. Kirja opastaa erilaisten viljelylavojen rakentamiseen, yhteensopivien kasvien valnitaan ja luonnonmukaiseen kasvualustasta huolehtimiseen.

Elämää kuhiseva, ravinteikas kasvualusta takaa kasveille ihanteelliset kasvuolosuhteet vuodesta toiseen. Yli 40 vihanneksen viljelyohjeesta jokainen löytää omaan lavaan sopivan kasvikattauksen. Viljelylavan suojissa myös paljon lämpöä vaativat kasvit kuten tomaatit ja latva-artisokka viihtyvät. Tervetuloa nauttimaan maittavasta luomusadosta!

Haluaisitko viljellä omia kasviksia kotipihalla, mökillä tai parvekkeella, mutta perinteisen kasvimaan perustaminen ei onnistu? Viljelylaatikossa voit kasvattaa melkein mitä vain porkkanoista ja nauriista maissiin ja parsaan, vaikka maaperä olisi sitkeää savea tai kovaa kalliota!

Lavatarhuri innostaa viljelykokeiluihin ja antaa asiantuntevia viljelyniksejä sekä ohjeita mullan rikkaan elämän vaalimiseen. Viljelylaatikoiden ja -lavojen teko-ohjeiden lisäksi kirjasta löytyvät myös eri kasvilajien laatikkoviljelyyn räätälöidyt kasvatusohjeet. Mukana on paljon uusia ja erikoisia lajeja. Teoksen kauniit kuvat esittelevät monipuolisesti erilaisia ratkaisuja ja pihoja, joihin lavatarhoja on rakennettu.
Laji:
Puutarha
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789513180980
Julkaisija:
Tammi
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789513180980
Opetusmateriaali:
0
Koko:
183
Kirjailija:
Heidi Haapalahti
Suvi Lehtonen
Teija Tuisku

5.0

Perustuu 2 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-3)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.