Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Motoriikan säätely ja motorinen oppiminen

1 / 1

Motoriikan säätely ja motorinen oppiminen

Kari Kauranen

72,70
Monitorinen suorituskyky on yksilöllistä ja suorituskyvyn vaatimukset vaihtelevat suuresti esimerkiksi huippu-urheilijan ja ikääntyneen välillä. Yksilön motorista suorituskykyä eri elämäntilanteissa pyrkivät optimoimaan ja ohjaamaan useat ammattiryhm
  • Muut urheilulajit
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Kari Kauranen
Lue lisää
Monitorinen suorituskyky on yksilöllistä ja suorituskyvyn vaatimukset vaihtelevat suuresti esimerkiksi huippu-urheilijan ja ikääntyneen välillä. Yksilön motorista suorituskykyä eri elämäntilanteissa pyrkivät optimoimaan ja ohjaamaan useat ammattiryhmät kuten opettajat, valmentajat, terapeutit ja liikunnanohjaajat. Alaan keskittyvää suomenkielistä oppikirjaa ei aiemmin ole julkaistu.

Motoriikan säätely ja motorinen oppiminen -kirja kokoaa näkemykset ihmisen motoristisesta suorituskyvystä ja oppimisesta. Fysiologiset ja pedagogiset lähtökohdat ovat toisistaan riippuvaisia ja toisiaan täydentäviä. Hermoston tulee olla kunnossa, jotta oppiminen olisi mahdollista, ja pedagogisten menetelmien oikeita, jotta muutokset olisivat optimaalisia. Kirjan lopussa nämä näkökulmat yhdistetään käytännön ohjeiksi.
Laji Muut urheilulajit
Formaatit Kirja
EAN 9789518982848
Julkaisija Liikuntatieteellinen seura
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789518982848
Opetusmateriaali 0
Sarja Liikuntatieteellisen seuran julkaisu
Koko 443
Kirjailija Kari Kauranen
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja