Palaa ylös
Menestymisen taito

1 / 1

Menestymisen taito

Matti Hakanen

29,90 €
Mistä sinä unelmoit? Mitä menestys sinulle tarkoittaa? Teos Menestymisen taito tarjoaa tienviittoja polullesi menestymiseen. Kirjoittaja Matti Hakanen on suodattanut erilaisista teorioista, oppaista ja omista kokemuksistaan tähän teokseen parhaat me
  • Itsensä kehittäminen
  • Kirja
  • Nidottu
  • Suomi
  • Matti Hakanen
Lue lisää
Mistä sinä unelmoit? Mitä menestys sinulle tarkoittaa?

Teos Menestymisen taito tarjoaa tienviittoja polullesi menestymiseen. Kirjoittaja Matti Hakanen on suodattanut erilaisista teorioista, oppaista ja omista kokemuksistaan tähän teokseen parhaat menestymisen ohjeet ja oivallukset.
Menestymisen ensimmäinen askel on tietää, mitä haluat.

Menestymiseen liitetään usein ulkoisia merkkejä, kuten valtaa, kuuluisuutta ja rikkautta. Menestyminen voi kuitenkin olla myös sisäinen tunne itselle tärkeän tavoitteen saavuttamisesta. Se voi tarkoittaa vaikkapa mahdollisuutta itsensä toteuttamiseen tai onnellista perhettä. Ei ole yhtä oikeaa tapaa menestyä.

Jokainen meistä voi menestyä. Sinä voit hyödyntää omia vahvuuksiasi ja kehittyä paremmaksi — oli sitten kyse ammatista, urasta tai vaikkapa jostain taidosta tai harrastuksesta. Menestymisen taito ohjaa sinua löytämään oman tapasi menestyä.

DI, KTM Matti Hakanen on toiminut yritysten asiantuntijatehtävissä koko työuransa ajan. Hän on aikaisemmin julkaissut useita tietokirjoja, viimeisimpänä Onnistumisen taito. Nykyään hän kirjoittaa suosittua Onnistumisen taito - blogia.
Laji Itsensä kehittäminen
Formaatit Kirja
EAN 9789522609618
Julkaisija Viisas Elämä
Sidottu Nidottu
Kieli Suomi
ISBN 9789522609618
Opetusmateriaali 0
Koko 358
Kirjailija Matti Hakanen
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja