Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Disney 1: Lumikki ja seitsemän kääpiötä (Blu-ray)

1 / 1

Disney 1: Lumikki ja seitsemän kääpiötä (Blu-ray)

(4 arvostelut)
9,95 €
Tämä kiehtova tarina unohtumattomine hahmoineen on lumonnut jo monet sukupolvet. Kaikki pitävät kauniista ja hyväsydämisestä prinsessa Lumikista – paitsi tytön ilkeä ja kateellinen äitipuoli. Kun taikapeili eräänä päivänä mainitsee Lumikin maan kaun
  • Animaatioelokuva, Perhe, Klassikko, Disney, Lapset, Disney Klassiker
  • Blu-ray
  • 1937
  • Suomalainen kansi
Lue lisää

Tämä kiehtova tarina unohtumattomine hahmoineen on lumonnut jo monet sukupolvet. Kaikki pitävät kauniista ja hyväsydämisestä prinsessa Lumikista – paitsi tytön ilkeä ja kateellinen äitipuoli. Kun taikapeili eräänä päivänä mainitsee Lumikin maan kauneimmaksi, raivostuu äitipuoli ja Lumikki joutuu pakenemaan metsään. Hän tapaa siellä seitsemän kääpiötä, Viisaan, Jörön, Uneliaan, Lystikkään, Ujon, Nuhanenän ja Vilkkaan, jotka tarjoavat hänelle turvapaikan. Mutta kun kuningatar saa kuulla, että Lumikki elää edelleen, keksii hän häijyn suunnitelman päästäkseen tytöstä eroon… Lumikki ja seitsemän kääpiötä on Disneyn ensimmäinen pitkä piirroselokuva, joka palkittiin kunnia- Oscarilla® vuonna 1939. Tämä kaikkien aikojen satu sisältää kaikkea – jännitystä, dramatiikkaa, riemua ja rakkautta – ja kuuluu jokaiseen klassikkokokoelmaan!

Formaatti Dolby Digital 5.1 Dolby Digital EX 7.1
Ääni Suomi Englanti
Tekstitys Tanska Englanti Suomi Norja Ruotsi
Laji Animaatioelokuva Perhe Klassikko Disney Lapset Disney Klassiker
Formaatit Blu-ray
Alkuperäinen otsikko Snow White and the Seven Dwarfs
Johtaja David Hand
Tuotantovuosi 1937
Elokuvaformaatti 4:3 (1.33:1)
Kesto 80
Alue 2 (Eurooppa)
Ikäraja Yli 7
Julkaisu Suomalainen kansi
Lisämateriaalit Kulissien takana: Lumikin paluu • Poistettuja kohtauksia • Musiikkivideo • Peli: Kerro, kerro
kuvastin • Peli: Mitä näet? • Peli: Jalokivipeli
EAN 8717418208554
A

Aki

vuosi sitten

Lumikki ja seitsemän kääpiötä on todellinen klassikkopiirretty jonka tulisi löytyä jokaisen hyllystä. Ostettu nyt Blu-rayna vanhan VHS-kasetin tilalle ja hyppy kuvanlaadussa on huima! Tässä julkaisussa upea kuvanlaatu ja positiivisena yllätyksenä alkuperäinen kuvasuhde. Äänenlaadussa joudutaan suomenkielisenä tyytymään Dolby Digitaliin, mutta se varmasti riittää suurimmalle osalle katsojia. Toivoisin että näissä DVD- ja Blu-ray-julkaisuissa olisi myös vanhat suomenkieliset ääniraidat, Disneyn suomenkielinen historia kun on monia muita kieliä värikkäämpi monilla eri aikakauden jälkiäänityksillä.

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.

A

Anonyymi

4 vuosia sitten

Klassikkojen klassikko piirroselokuvissa

M

Mikko73

vuosi sitten

Hyvä animaatio elokuva

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.

A

Anonyymi

3 vuosia sitten

Ensimmäinen varsinainen Disney-klassikko ja edelleen yksi parhaita! Tässä leffassa vain on sellaista taikaa, jota on hankala selittää ja joka jaksaa aina tuoda uusille katselukerroille. Onhan se paikoin vähän turhankin siirappinen, mutta on siitä huolimatta kestänyt ajan hammasta vastaan lähes täydellisesti. Jos pidät animaatioista ja et jostain kumman syystä ole tätä nähnyt, en voi muuta kuin suositella.