Disney Pixar Klassikko 15: Inside Out - Mielen sopukoissa (FI)

DVD - Suomalainen kansi

Disney Pixar Klassikko 15: Inside Out  - Mielen sopukoissa (FI)
Lähetä ystävälle
€ 14.95
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  2-5 arkipäivää

Postimaksu: € 2.95

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.
Päämajassa - eli 11-vuotiaan Riley-tytön aivojen komentokeskuksessa - viisi tunnetta paiskii töitä urakalla. Viisikkoa johtaa Ilo (äänenä Minka Kuustonen), jonka tehtävä on varmistaa, että Riley tuntisi itsensä onnelliseksi. Pelko (äänenä Kari Ketonen) vastaa turvallisuudesta, Kiukku (äänenä Turkka Mastomäki) pitää huolta oikeudenmukaisuudesta ja Inho (äänenä Pamela Tola) estää myrkytykset - niin fyysisesti kuin sosiaalisesti. Suru (äänenä Tiina Weckström) ei ole ihan varma, mikä hänen tehtävänsä oikein on, eikä sitä suoraan sanoen tiedä kukaan muukaan.
Kun Rileyn perhe muuttaa uuteen, pelottavaan kaupunkiin, tunteet päättävät ottaa asiat käsittelyyn auttaakseen tytön läpi vaikean muutosvaiheen. Mutta kun Ilo ja Suru tempautuvat vahingossa syvälle Rileyn mielen syövereihin - ja vievät joitain ydinmuistoja mennessään - Pelko, Kiukku ja Inho ottavat vastahakoisesti ohjat. Ilon ja Surun tulee vaeltaa halki tuntemattomien seutujen - pitkäaikaismuistin, mielikuvitusmaan, abstraktin ajattelun ja unituotannon - yrittäessään epätoivoisesti päästä takaisin päämajaan ja Rileyn luo.
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Ääni: Dolby Digital 5.1 Kuva:
Kieli: Englanti, Suomi Pituus (min):
Tekstitys: Suomi, Ruotsi Arvioitu toimitusaika: 2-5 arkipäivää
Kategoria: Animaatioelokuva, Perhe, Disney, Pixar Julkaisu: 27-11-2015
Alkuperäinen nimi: Inside Out Alue: 2 (Eurooppa)
Ohjaaja: Ronaldo Del Carmen Pete Docter Ikäraja: Yli 7
Tuotantovuosi: 2015
Näyttelijät: Diane Lane, Amy Poehler, Kyle Maclachlan, Kaitlyn Extrat:
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 11 Keskiarvosana: 4,8
82%
18%
0%
0%
0%

Viihdyttävä elokuva lapsen kehityksestä ja pään sisällä liikkuvista asioista. Hempeä ja herkkä, mutta myös vauhdikas ja toimintaa sisältävä koko perheelle sopiva animaatio.

Inside Out: Mielen sopukoissa oli jännä kuvaus siitä, mitä aivoissamme tapahtuu. Yksinkertaistettu animoitu toteutus sopii kanssa lapsille ja antaa selkeämmän kuvan asioista kuin vaikeaselkoisempi oppikirja. Rakastan tämän elokuvan värikkyyttä. Kaikenvärisiä erivärisiä palloja oli. Punakeltainen Kiukku, vihreä Inho, violetti Pelko ja keltasininen Ilo oppivat lopulta ymmärtämään sinistä Surua. Tämä elokuva kertoi 11-vuotiaan tytön mielestä. Välillä näytettiin, miten tytön käyttäytyminen vaikutti hänen vanhempiinsa. Värikkäitä animaatioita rakastaville ja mielen toiminnasta kiinnostuneille tämä elokuva sopisi.

Mestariteos

Koko perheen liikuttava elokuva.

Inside out - Mielen sopukoissa on loistavasti toteutettu elokuva, joka välillä naurattaa ja välillä koskettaa. Sopii loistavasti myös aikuisillekkin.

Hämmästyttävän hyvällä lopputuloksella saatu lapsen ja aikuisenkin (ja koiran ja kissan jne) pään sisäinen maailma elokuvaksi. Uppoaa ihan ikään katsomatta, olkoonpa sitten 3v tai 30v.

Tunteet ja murrosikä esitetään elokuvassa hauskalla, koskettavalla ja mielenkiintoisella tavalla. Englanniksi puhuttuna suomiteksteillä ei ole niin lapsellinen ja tätä katsoo mielellään aikuinenkin. Kyllä tämä saa sekä itkemään että nauramaan. Harvinsisen hyvä elokuva Disney Pixarilta!

Loistoleffa!

Tytön mielestä mahtava peli!

Viihdyttävä koko perheen elokuva, johon jokainen katsoja pystyy jotenkin samaistumaan, ikään kastomatta. Yksi parhaista ( ja tunnepohjaisimmista ) Disney-Pixar elokuvista.

Visuaalisesti upea, kerronnallisesti älykäs ja moniulotteinen elokuva jota voi suositella ikärajattomasti kaikille! Muistutti jopa loisteliasta UP! animaatiota tunnelmaltaan.

-

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.
Lue täydet vakuutusehdot

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 11 € /kk - 6 kk, 0% korko (€ 29.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
  • 9 € /kk - 12 kk, 0% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
  • 6 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »