Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Fargo (Blu-ray)
Fargo (Blu-ray)

1 / 2

Fargo (Blu-ray)

(5 arvostelut)
Sisältyy kampanjaan: 5 kpl 25 €
9,95
10 €
  • Draama, Jännitys
  • Blu-ray
  • 1996
  • Norjalainen kansi
Formaatti DTS HD - Master Audio
Ääni Englanti
Tekstitys Norja Ei sisällä ruotsinkielistä tekstitystä Ei sisällä tanskankielistä tekstitystä Ei sisällä suomenkielistä tekstitystä
Laji Draama Jännitys
Formaatit Blu-ray
Alkuperäinen otsikko Fargo
Johtaja Joel Coen
Tuotantovuosi 1996
Näyttelijöitä Bruce Bohne Frances McDormand Gary Houston Harve Presnell John Carroll Lynch Kristin Rudrüd Larry Brandenburg Peter Stormare Steve Buscemi Steve Park Tony Denman William H. Macy
Elokuvaformaatti Widescreen (1.85:1)
Kesto 99
Alue 2 (Eurooppa)
Ikäraja Yli 15
Julkaisu Norjalainen kansi
Lisämateriaalit
  • Minnesota Featurette
EAN 7036984605729
A

Anonyymi

5 vuosia sitten

Tämä arvostelu ei ole elokuvaa varten vaan tuotetta, Blu-ray -julkaisua, jota CDON myy suomenkielisessä verkkokaupassaan. Fargo elokuvana on hyvä ja halusin ostaa sen elokuvakokoelmaani Blu-rayna. Huomatkaa että tässä versiossa ei ole suomalaista tekstitystä vaan ainoastaan Norjalainen. Se että tuote on tarkoitettu selkeästi Norjan markkinoille tulisi olla ilmoitettu heti tuotteen nimessä ja näkyä ilman suurta tarkkaavaisuutta.

P

Pettynyt

vuosi sitten

Tämä arvostelu koskee CDONin toimintaa, ei elokuvaa. Elokuva itsessään on vähintään neljä tähteä. Mutta tosiaan tämä blu-ray-julkaisu oli niputettu 3kpl 20 eurolla tarjoukseen ja kyseinen kampanja sisältää lähtökohtaisesti pelkästään Suomen markkinoille tarkoitettuja julkaisuja, joista löytyvät suomenkieliset tekstitykset. Import- julkaisut ovat erikseen, jolloin tuo "Import" on mainittu aina tuotteen otsikossa. Nyt lyhyessä kuvauksessa lukee ainoastaan "norjalainen kansi". Vasta tuotteen lisätiedoista ilmenee, ettei suomenkielisiä tekstityksiä löydy. Tämä tieto pitäisi ilman muuta olla ilmaistuna tuotteen nimikkeessä tai vähintään sen alapuolella näkyvässä lyhyessä kuvauksessa.

A

Anonyymi

5 vuosia sitten

Elokuvana Fargo on hyvä, ei siinä mitään. Mutta. Fiilikset latistu kun huomasin vahingossa tilanneeni version jossa on vain norjankielinen tekstitys.

A

Anonyymi

6 vuosia sitten

Leffalle 4 tähteä ja yhdyn aiempaan arvosteluun, että tässä versiossa ei ole suomenkielistä tekstitystä. Onneksi englanninkielinen kuurojen tekstitys sentäs on.

A

Anonyymi

7 vuosia sitten

Elokuva oli ihan hyvä, mutta ehkä olisi esittelyssä parempi laittaa selkeämmin esiin se, että tähän ei todellakaan ole suomenkielistä tekstitystä saatavilla.