Mad Max Collection (Blu-ray) (3 disc)

Blu-ray - Pohjoismainen julkaisu

Mad Max Collection (Blu-ray) (3 disc)
Lähetä ystävälle
€ 19.95 Väliaikaisesti loppu

Tuotteen myy CDON.COM

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa


Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Ääni: DTS HD - Master Audio Kuva: Widescreen (2.35:1)
Kieli: Englanti Pituus (min): 295
Tekstitys: Suomi, Norja, Ruotsi Arvioitu toimitusaika: Väliaikaisesti loppu
Kategoria: Toiminta, Jännitys, Boksi Julkaisu: 14-08-2013
Alkuperäinen nimi: Mad Max Collection Alue: 2 (Eurooppa)
Ohjaaja: George Miller Ikäraja: Yli 18
Tuotantovuosi: 2013
Näyttelijät: Mel Gibson Extrat:
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 8 Keskiarvosana: 4,8
75%
25%
0%
0%
0%

"If the road warrior says so, it must be true".

Originaalin Mad Max-trilogian saaminen blu-rayna on positiicinen yllätys. Etenkin ihka ensimmäinen Mad Max mikä on jostain syystä ollut vuosia kiven alla saatavuuden kannalta

kuka ei voisi pitää näistä! loistavia trilogia!

Tämä oli todellinen löytö. Olen etsinyt ekaa levyä jo vuosia!

Todella mahtava paketti! Eka leffahan on ollut kauan saavuttamattomissa. Tässä ne nyt on pitkästä aikaa taas nähtävissä.

Itselleni ehdottomasti se legendaarisin elokuva-trilogia!

Mad Max 1: Elokuva joka aloitti sen kaiken! Trilogian ensimmäinen osa oli pitkän aikaa kielletty Ruotsissa ja Uudessa-Seelannissa ja kyseistä elokuvaa oli käytännössä mahdoton löytää Suomestakaan ennen DVD-julkaisua. Itselläni se löytyy hyllystä alkuperäisenä Australialaisena VHS-kasettina. Mad Max on "The Blair Witch Projectin" ja "Paranormal Activityn" ohella maailman taloudellisesti menestyneimpiä indie-elokuvia. Jos et ole ensimmäistä Hullua Maxia nähnyt, niin nyt siihen on oiva mahdollisuus!

Mad Max 2: Asfalttisoturi on elokuvasarjan tunnetuin ja kiistämättä paras osa. Elokuvia arvosteleva Rotten Tomatoes sivusto on antanut elokuvalle 100% arvosanan, siis täydet! Edelleen paras post-apokalyptinen toimintaelokuva mitä markkinoilla on ja ajanhammas, se ei ole tätä mestariteosta päässyt pureksimaan vaan päinvastoin! Elokuva tarjoaa sen jo nähneelle suuren nostalgiatripin ja nyt se on hiottu teräväpiirto-aikaan. Joka elokuvaa ei ole nähnyt, on menettänyt suuren palan elokuvahistoriaa.

Mad Max 3: Thunderdome on sarjan tällä hetkellä (Uusi Mad Max tulossa 2014) heikoin osa, mutta se ei tarkoita sitä, että kyseessä olisi huono elokuva. Ei missään nimessä, sillä elokuva jatkaa ajallisesti hienoa sarjaa ja tuo mukaan uuden elementin, kaupungin, kylläkin pienen sellaisen. Elokuva sisältää myös ehkä elokuvahistorian hienoimman ja omaperäisimmän taistelukohtauksen. "Two men enter, one man leaves."

Tämä kyseinen paketti jossa on kaikki kolme Mad Maxia teräväpiirtona, on ehkäpä hienoin kultturiteko elokuvien saralla mitä on tehty, ainakin itselleni. Elokuvat ovat tällä hetkellä vielä ajankohtaisempia kuin aikanaan, sillä luonnonvarat käyvät vähiin ja elokuvien dystooppinen maailmankuva saattaa hyvinkin olla yksi niistä joihin ihmiskunta ajautuu tulevaisuudessa. Elokuvat ovat kestäneet aikaa loistavasti! Takaa-ajokohtaukset ensimmäisessä ja toisessa osassa ovat elokuvahistorian parhaimpiin lukeutuvia ja tietokone-efektejä ei ole, siis ollenkaan! Kolmannessa osassa autot eivät ole niin suuressa roolissa, Maxin Ford Falconia lukuunottamatta... Suosittelen kaikille elokuvat jo nähneille vielä kerran ajautumaan aavikolle ja seuraamaan vähäpuheisen, mutta karismaattisen Maxin seikkailuja. Ja niille, jotka ei eivät ole elokuvia nähneet, katsokaa ne! Ette tule pettymään.

KLASSIKKOKAMAA,MEL GIBSONIN TODELLINEN VOIMANNÄYTE,MUISTO AJALTA KUN VIELÄ OLI TOSIMIEHIÄ,KATSO JA HÄMMÄSTY MAD MAX COLLECTION HYVÄ OSTOS

Mad Max Collection (blu-ray) Box oli nyvä ostos leffat oli tosi hyviä

-

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 12 € /kk - 6 kk, 0% korko (€ 29.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
  • 9 € /kk - 12 kk, 0% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
  • 6 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »