Spider-Man: 5 Movie Collection (Blu-ray) (5 disc)

Blu-ray - Pohjoismainen julkaisu

Spider-Man: 5 Movie Collection (Blu-ray) (5 disc)
Lähetä ystävälle
€ 9.95 Väliaikaisesti loppu

-33%

Ovh. € 14.95

Tuotteen myy CDON.COM

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa

Spider-Man 
Tavallinen teini Peter Parker saa supervoimat, kun radioaktiivinen hämähäkki puree häntä. Hänen rakkaan setänsä saadessaan surmansa raa'an ryöstön yhteydessä nuori Peter vannoo käyttävänsä voimiaan tämän kuoleman kostamiseksi. Näin saa alkunsa Hämähäkkimies, rikollisuutta vastaan kamppaileva supersankari, joka myöhemmin kohtaa ilkeän superrikollisen, Vihreän menninkäisen.

Spider-Man 2 
Kaksoiselämää viettävä Peter Parker, joutuu tasapainottelemaan kahta rooliaan opiskelijana ja rikollisia taltuttavana supersankarina. Peterin elämä hankaloituu entisestään, kun hän kohtaa uuden vihollisensa, nerokkaan tiedemiehen Otto Octaviuksen (Alfred Molina), joka on syntynyt uudelleen hulluna, monilonkeroisena Tohtori Mustekalana.

Spider-Man 3 
Elokuvassa Spider-Man 3 - Hämähäkkimies 3 Peter Parker (Tobey Maguire) on vihdoin onnistunut löytämään tasapainon rakkauden kohteensa Mary Janen (Kirsten Dunst) ja supersankarin roolinsa välillä. Synkät pilvet ovat kuitenkin kerääntymässä Peterin elämän ympärille ja rakkaudensäätiedotuksessa luvataan hiekkamyrskyä. Kun Peterin Hämähäkkimies-asu muuttuu yönmustaksi ja lisää hänen voimiaan, myös Peter itse muuttuu.

The Amazing Spider-Man 
The Amazing Spider-Man kertoo koulussa syrjitystä nuoresta Peter Parkerista, joka on jäänyt lapsena omilleen ja jonka ovat kasvattaneet hänen Ben-setänsä ja May-tätinsä. Monien muiden teini-ikäisten tavoin myös Peter yrittää pohtia, kuka hän oikein on ja miten hänestä on tullut sellainen kuin hän on. Peterin kouluaikojen ensimmäinen ihastus on Gwen Stacy, jonka kanssa hän ottaa haparoivia askeleita rakkauden, luottamuksen ja salaisuuksien maailmaan. Kun Peter löytää salaperäisen salkun, joka on kuulunut hänen isälleen, hän ryhtyy selvittämään vanhempiensa katoamista – jäljet johtavat Oscorpiin ja hänen isänsä entisen työtoverin tri Curt Connorsin laboratorioon.

The Amazing Spider-Man 2 
Peter Parkeista on hienoa olla Spider-Man. Hän ei voi vastustaa sitä, miltä tuntuu kieppua pilvenpiirtäjästä toiseen, nauttia sankaruudesta ja viettää aikaa Gwenin kanssa. Kaikella on kuitenkin hintansa. Ainoastaan Spider-Man voi suojella New Yorkia kaameilta konnilta, jotka uhkaavat kaupunkia. Kun kuvaan astuu Electro, Peterin on kohdattava häntä itseään paljon voimakkaampi vihollinen.

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Ääni: DTS HD - Master Audio Kuva: 16:9 Widescreen, HD 1080p
Kieli: Englanti Pituus (min): 764
Tekstitys: Tanska, Suomi, Norja, Ruotsi Arvioitu toimitusaika: Väliaikaisesti loppu
Kategoria: Toiminta, Boksi, Marvel Julkaisu: 15-02-2016
Alkuperäinen nimi: Spider-Man: 5 Movie Collection Alue: 2 (Eurooppa)
Ohjaaja: Ikäraja: Yli 11
Tuotantovuosi: 2002-2012
Näyttelijät: Extrat:
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 2 Keskiarvosana: 3,5
0%
50%
50%
0%
0%

Todella edullisesti saa kätevästi kaikki Sonyn tuottamat Spider-manit samassa setissä! Varsinkin Sam Raimin ohjaamat kaksi ensimmäistä kuuluvat omissa kirjoissani edelleen viihdyttävimpiin sarjakuvaelokuviin. Kansitaiteeseen oltaisiin ehkä voitu panostaa enemmän, mutta sisältöhän se tärkein on! Suosittelen ehdottomasti kaikille Hämis- ja supersankarileffafaneille! - Spider-Man: 5 Movie Collection (Blu-ray)

Spider-Man: 5 Movie Collection (Blu-ray) (5 disk)-paketin elokuvista annan kolme tähteä. Elokuvat itsessään ihan viihdyttävää toimintaa. Kannattaa muistaa, että Spider-Man 1-3 ovat oma sarjansa ja The Amazing Spider-Manit ikään kuin alkavat "alusta" uudelleen. Viihdyttävin paketin elokuvista viimeisimpänä kuvattu, eli The Amazing Spider-Man 2. Jos Hämikset vetoavat, niin ehkä kannattaa ostaa CDONin tarjouksesta kaikki kerralla, tällöin elokuvien keskihintaa saa alaspäin.

Julkaisun tekninen laatu myös hyvä. Erityisesti jos näyttölaitteena perinteinen led-tv. Projektorin kanssa katsottaessa huomasin ensimmäisen Spiderin kohdalla ajan hampaan puraisseen hieman. Ei kuitenkaan mitään isompaa ongelmaa. Loput elokuvat aavistuksen paremmalla tasolla teknisen laadun osalta.

Mukavia elokuvahetkiä!

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 11 € /kk - 6 kk, 0% korko (€ 29.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
  • 8 € /kk - 12 kk, 0% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
  • 5 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »