Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Ella - Kotona Italiassa

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Ella Kanninen

27,80 €
  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    5-7 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Maantiede ja matkaopppaat, Keittokirjat
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Ella Kanninen

Kokkaa kuin italialainen!


Ella - Kotona Italiassa on elämysmatka italialaiseen ruokakulttuuriin. Kirjassa Ella Kanninen vierailee ystäviensä luona eri puolilla Italiaa ja saa nauttia mitä ihanimmista aterioista ja herkullisista tarinoista. Yhteisessä ruokapöydässä paljastuu myös Italian eri maakuntien ruoka-antimien ja reseptien valtava kirjo. Ella johdattaa lukijan suoraan italialaisuuden sydämeen, jonne tie vie tietenkin vatsan kautta. Kirjan reseptit ovat huolella valittuja ja tekijöidensä omia suosikkeja.


Ella Kanninen on toimittaja ja monista tv-ohjelmista tuttu juontaja. 16 vuotta sitten hän matkusti Italiaan kielikurssille. Siitä alkoi seikkailu, joka jatkuu edelleen. Ellan ensimmäinen, suuren suosion saavuttanut teos Ellan Toscana - kyläelämää Italiassa ilmestyi 2016. Ofer Amir on kuvannut teoksen satumaisen kauniit ja valloittavat valokuvat.

Laji:
Maantiede ja matkaopppaat
Keittokirjat
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789513195281
Julkaisija:
Kustannusosakeyhtiö Tammi
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789513195281
Opetusmateriaali:
0
Koko:
223
Kirjailija:
Ella Kanninen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.