Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Ihmisen psykologinen kehitys

Kirja

Heikki Lyytinen, Jari-Erik Nurmi, Timo Ahonen

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €

42,80 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

Sisältyy kampanjaan:

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €
  • Lapsipsykologia
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Heikki Lyytinen, Jari-Erik Nurmi, Timo Ahonen
Ihmisen psykologinen kehitys kattaa ihmisen elämänkaaren vauvaiästä vanhuuteen. Tässä kirjassa kehitysvaiheiden kuvauksen läpäisee kaksi teemaa: Oppimista ja siihen liittyviä ongelmia tarkastellaan ensin perheessä, sitten koulussa ja työpaikalla ja lopulta vanhenevien kansalaisten sopeutuessa yhteiskuntaan. Sosiaalisia suhteita käsitellään ensin lapsuuden perheessä ja kouluympäristössä ja sen jälkeen parisuhteessa, omien lasten kasvatuksessa ja sopeutumisessa koko ihmisyhteisöön.

Kirja sopii kehityspsykologian opiskeluun yliopistossa sekä sosiaali- ja kasvatusalojen opintoihin ammattikorkeakoulussa ja avoimessa yliopistossa. Uusimmasta tutkimustiedosta, osuvista esimerkeistä ja kehityshaasteiden kiinnostavista pohdinnoista on paljon hyötyä myös opettajaksi opiskeleville ja sosiaalialan ammattilaisille.

Teos on 7. painos (5. uudistettu painos 2014) WSOYpro:n aiemmin julkaisemasta samannimisestä teoksesta. Vuoden 2018 painokseen on selkeytetty ja ajantasaistettu muutama ilmausta. Varsinaisia sisällöllisiä eroja vuosien 2014 ja 2015 painoksiin ei ole.
Laji:
Lapsipsykologia
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789524516174
Julkaisija:
PS-Kustannus
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789524516174
Opetusmateriaali:
0
Koko:
458
Kirjailija:
Heikki Lyytinen
Jari-Erik Nurmi
Timo Ahonen

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .