Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Java-ohjelmointi

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Java-ohjelmointi

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Kauko Kolehmainen

40,10 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    1-3 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Viihde
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Kauko Kolehmainen
Jotkut ongelmaratkaisut on toteutettu aina valmiisiin ohjelmiin saakka. Joihinkin ongelmiin on annettu pelkästään algoritmi, josta voi johtaa ohjelman millä ohjelmointikielellä tahansa. Mukaan on otettu sekä monimutkaisia, että suppeita ohjelmanratkaisuja. Kirjassa käsitellään myös mm. UML-sovelluskehitystä Javalla sekä Javaa ja MySQL:ää.

Kirja sisältää satakunta erilaista algoritmia, ongelman ratkaisua ja ohjelmaesimerkkiä. Algoritmilla tarkoitetaan yleensä yksikäsitteisten lauseiden muodostamaa virtauskaaviota, jolla ongelma ratkaistaan. Lauseet voivat olla esimerkiksi matemaattisia tai loogisia operaatioita. Algoritmit ja tietorakenteet muodostavat ohjelman. Algoritmia voidaan pitää ohjelmoinnin ytimenä. Sen nopeus, tarkkuus ja luotettavuus sekä kyky ratkaista ongelma ovat koko ohjelman avainasioita. Algoritmit kuvaavat myös tietokoneen toimintatapaa.

Teos on tarkoitettu kaikille Java-ohjelmoinnista kiinnostuneille. Sekä ohjelmoinnin opiskelijat että ammattilaiset saavat tukea teoksen algoritmeista. Kirjasta löytää nopeasti yleisimmin tarvittavat algoritmit, jolloin aikaa säästyy runsaasti itse ohjelmointityöhön.

Kirjan kirjoittaja Kauko Kolehmainen on kirjoittanut useita asiantuntevia kirjoja ohjelmoinnin maailmasta. Kauko Kolehmainen on myös suosittu tietotekniikan kouluttaja. Tämä kirja pohjautuu hänen aikaisemmin kirjoittamiin algoritmikirjoihin.
Laji:
Viihde
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789525592757
Julkaisija:
readme.fi
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789525592757
Opetusmateriaali:
0
Sarja:
Tehokas hallinta
Koko:
416
Kirjailija:
Kauko Kolehmainen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>