Palaa ylös
Ohjaus ja erityisopetus oppijoiden tukena

1 / 1

Ohjaus ja erityisopetus oppijoiden tukena

33,80 €
Kuinka ohjata tukea tarvitsevaa lasta ja nuorta elämässä eteenpäin aina alakoulusta työelämään saakka? Oman koulu- ja elämänpolun hahmottaminen on tärkeää jokaiselle lapselle ja nuorelle. Oppiminen, elämässä eteneminen ja omien haaveiden saavuttami
  • Erityispedagogiikka
  • Kirja
  • Nidottu
  • Suomi
Lue lisää
Kuinka ohjata tukea tarvitsevaa lasta ja nuorta elämässä eteenpäin aina alakoulusta työelämään saakka?

Oman koulu- ja elämänpolun hahmottaminen on tärkeää jokaiselle lapselle ja nuorelle. Oppiminen, elämässä eteneminen ja omien haaveiden saavuttaminen eivät saa jäädä vain joidenkin etuoikeudeksi. Ohjauksella ja erityisopetuksella onkin suuri merkitys tukea tarvitsevalle oppijalle. Tukea tarvitsevien ohjaus merkitsee ennen kaikkea yksilöllisyyden huomioimista. Tällöin omien voimavarojen tunnistaminen ja vahvistaminen ovat avainasemassa.

Kirja antaa kokonaiskuvan ohjauksen ja erityisopetuksen toteuttamisesta lasten ja nuorten elämässä. Siinä pohditaan muun muassa oppijoiden yksilöllisyyttä, tarkastellaan erilaisia tuen tarpeita ja esitellään ohjauksen toimintamalleja. Mukana on konkreettisia tapauskuvauksia ja esimerkkejä toimivista käytänteistä. Kirjan keskeisenä ajatuksena on ihmisen kokonaisvaltainen huomioiminen ja monipuolinen yhteistyö koulun, vanhempien ja muiden ammattilaisten välillä. Tavoitteena on tarjota lapselle ja nuorelle parhaat mahdolliset edellytykset edetä elämässään.
Laji Erityispedagogiikka
Formaatit Kirja
EAN 9789524517331
Julkaisija PS-Kustannus
Sidottu Nidottu
Kieli Suomi
ISBN 9789524517331
Opetusmateriaali 0
Koko 333
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja