Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Champagne

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Essi Avellan, Juha Lihtonen, Pekka Nuikki

Champagne
Champagne
43 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Juomat
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Essi Avellan, Juha Lihtonen, Pekka Nuikki
Champagne Parhaat samppanjat -kirja on asiantuntevin, kattavin ja viihteellisin Suomessa koskaan kirjoitettu teos samppanjasta. Se on hyödyllinen ja käytännöllinen opas jokaiselle kuplivaa elämäniloa päiväänsä etsivälle. Se on maailman johtavan Champagne-lehden tekijöiden synnyttämä.

Champagne ei ole maailman suurin viinialue, mutta tunnetuin se on, eikä syyttä. Sen tuottamat viinit ovat kiistämättä maailman halutuimpia luksustuotteita, eritoten määrällisesti. Nautimmekin vuosittain yli 300 miljoonaa pulloa samppanjaa. Ne syntyvät lähes 6.000 samppanjantuottajan voimin. Yksittäisiä samppanjabrändejä on moninkertainen määrä.

Viininkuluttajalle tilanne on kaksijakoinen. Toisaalta loputon valikoima ja laaja hintahaitari mahdollistavat sen että jokaiselle löytyy jotakin, mutta miten kuluttaja erottaa viiniliikkeen kymmeniltä hyllymetreiltä oikeasti laadukkaan ja hintansa arvoisen samppanjan, joka on parhaimmillaan tänään?

Champagne Parhaat Samppanjat -kirja antaa vastauksen tähän haastavaan kysymykseen ja auttaa lukijaa löytämään tänään markkinoilla olevat parhaat samppanjat helposti ja viihdyttävästi. Kirjassa valitaan 100 viime vuosien parasta samppanjaa ja kerrotaan värikkäästi myös niiden historiasta, filosofiasta ja tavasta tuottaa samppanjoita.

Lisäksi kirja auttaa lukijaa kaikkeen samppanjaan liittyvässä kuten oikean lasin ja ruoan tai vaikkapa parhaiden sijoitussamppanjoiden valinnassa.
Laji:
Juomat
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789522207722
Julkaisija:
readme.fi
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789522207722
Opetusmateriaali:
0
Koko:
315
Kirjailija:
Essi Avellan
Juha Lihtonen
Pekka Nuikki

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.