Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

  • 44

    %

Chakrapolku

1 / 1

Chakrapolku

Inderjit Kaur Khalsa

(1 arvostelu)
12,90

-44%

23 €
Luovuutta ja voimaa mielen ja kehon tasapainosta Lisää elämääsi energiaa ja iloa helppojen joogaliikkeiden ja meditaatioiden avulla. Kahdeksan viikon chakrapolku avaa kehon jännitystiloja ja johdattaa hyvinvointiin. Kun keho rentoutuu, mielikin re
  • Kunto ja terveys
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Inderjit Kaur Khalsa
Lue lisää
Luovuutta ja voimaa mielen ja kehon tasapainosta

Lisää elämääsi energiaa ja iloa helppojen joogaliikkeiden ja meditaatioiden avulla. Kahdeksan viikon chakrapolku avaa kehon jännitystiloja ja johdattaa hyvinvointiin.

Kun keho rentoutuu, mielikin rentoutuu. Kirjassa avataan kehon ja mielen tukkeumia chakra kerrallaan. Kundaliinijoogan, meditaation, visualisoinnin ja viikoittain vaihtuvien tehtävien avulla keho, mieli ja ajatukset saadaan tasapainoon ja luovuus ja voima pääsevät virtaamaan. Chakrapolkua voi lukea joko kahdeksan viikon kurssina tai valita sen chakran, jota haluaa ensin lähteä työstämään.

Inderjit Kaur Khalsa on suomalainen joogaopettaja, kirjailija, elokuvaohjaaja ja Helsingin Kundaliinijoogakoulun perustaja. Hän on opettanut joogaa Yhdysvalloissa ja Suomessa vuodesta 2001 alkaen. Vuonna 2009 julkaistiin hänen ensimmäinen joogakirjansa Voiman tie - kundaliinijoogaa Yogi Bhajanin mukaan (Tammi).

Vuonna 2014 tulee ensi-iltaan hänen käsikirjoittamansa ja ohjaamansa dokumenttielokuva The Boys of Bensonhurst, Brooklyn.
Laji Kunto ja terveys
Formaatit Kirja
EAN 9789513180027
Julkaisija Tammi
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789513180027
Opetusmateriaali 0
Koko 160
Kirjailija Inderjit Kaur Khalsa
A

Anonyymi

7 vuosia sitten

Chakrapolku Hyvät kuvat, miellyttävä layout. Osa liikkeitsä puutteelisesti kuvattu.