Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Jano

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Jano

(2)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Jo Nesbø

Black Friday

-73%
Jano
Jano
7,90 €
Suositeltu hinta: 29,10 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    6-13 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Sisältyy kampanjaan:

Black Friday Black Friday - Lelut
  • Dekkarit ja trillerit
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Jo Nesbø
Kun nettideittisi ei olekaan elokuvien ensirakastaja vaan pahin - ja viimeinen - painajaisesi.

Oslossa liikkuu jälleen sarjamurhaaja. Vaikuttaa siltä, että murhaajalla on jano. Että hänellä on vampyyrin tavat. Katrine Brattin johtaman ryhmän tehtävä on vaikea, niin vaikea, että lopulta on soitettava eräälle poliisikorkeakoulun opettajalle, Harry Holelle. Legendaarinen poliisi on vastahakoinen, mutta lopulta kiusaus vie aina voiton: Harry palaa rikospaikalle.

Jo Nesbø on kirjoittanut trillerin, jota on vaikea laskea käsistään. Se vie mukanaan maailmaansa, jossa valo on useimmiten vain silkkaa kangastusta. Pimeyden ytimeen.

Jo Nesbø on yksi maailman luetuimmista kirjailijoista juuri nyt. Hänen kirjojaan on myyty maailmalla yli 30 miljoonaa kappaletta yli 40 kielellä. Meillä Suomessakin on myyty jo yli 700 000 Nesbøn kirjaa. Syksyllä 2017 tulee elokuvateattereihin Harry Hole -tarina Lumiukko, jossa pääosaa näyttelee Michael Fassbender..
Laji:
Dekkarit ja trillerit
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789510423585
Julkaisija:
Werner Söderström Osakeyhtiö
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789510423585
Opetusmateriaali:
0
Sarja:
Harry Hole
Koko:
534
Kirjailija:
Jo Nesbø

4.5

Perustuu 2 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-3)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.