Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Onnistuuko ohjaus?

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Onnistuuko ohjaus?

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Kirsti Vänskä, Sirpa Laitinen-Väänänen, Tarja Kettunen

55,40 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    1-2 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Viihde
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Kirsti Vänskä, Sirpa Laitinen-Väänänen, Tarja Kettunen
Ohjaus on jokaisen sosiaali- ja terveysalan ammattilaisen ja asiantuntijan ammatillista osaamista. Teos on puheenvuoro ohjauksesta sosiaali- ja terveysalalla käytävään keskusteluun. Kirja antaa välineitä ohjaukseen esimerkkitapausten ja -keskustelujen avulla. Ohjausta tarkastellaan myös ohjaajuuteen kasvamisen ja ohjauksen arvioinnin näkökulmista.

Ohjausta lähestytään teoksessa sekä ohjaajan että ohjattavan näkökulmasta. Myös asiakkaan näkökulma tulee esille muun muassa esimerkkidialogeissa. Teos on tarkoitettu sekä ohjaustyötä tekevien ammattilaisten ja asiantuntijoiden käsikirjaksi että korkea-asteen oppikirjaksi sosiaali- ja terveysalalle ja lääketieteeseen.

Ohjauksellisia lähestymistapoja teoksessa ovat konstruktivismi, vuorovaikutus sekä ratkaisu- ja voimavarakeskeisyys. Jokaisessa luvussa on kysymyksiä, joiden avulla lukija voi pohtia omaa osaamistaan ja näkökulmiaan luvun aiheeseen liittyen sekä orientoitua luvun sisältöön.
Laji:
Viihde
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789513760526
Julkaisija:
Edita
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789513760526
Opetusmateriaali:
0
Sarja:
Hoitotieto
Koko:
181
Kirjailija:
Kirsti Vänskä
Sirpa Laitinen-Väänänen
Tarja Kettunen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>