Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Maailma pähkinänkuoressa

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Maailma pähkinänkuoressa

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Marcus Chown

22,40 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    4-11 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Luonnontiede
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Marcus Chown
Onko tiedoissasi mustia aukkoja? Tiedätkö, miksi me hengitämme? Entä mitä raha on? Miten aivot toimivat? Miksi elämä keksi seksin? Onko aika todellakin olemassa? Mistä vuoret tulevat? Miten tietokoneet toimivat? Miten ihmiset päätyivät hallitsemaan maailmaa?

Alkuperäisteoksen kirjoittanut tiedetoimittaja Marcus Chown vastaa hauskasti ja ymmärrettävästi näihin ja moniin muihin elämän ja maailmankaikkeuden perustavanlaatuisiin kysymyksiin. Myös siihen, mitä ne mustat aukot nykytieteen valossa oikein ovat. Suomenkielisen teoksen käännös Juha Sainion.
Laji:
Luonnontiede
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789525557725
Julkaisija:
HS-Kirjat
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789525557725
Opetusmateriaali:
0
Koko:
308
Kirjailija:
Marcus Chown

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.