Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Kiinteistönvälittäjän käsikirja 2017

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Kiinteistönvälittäjän käsikirja 2017

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Mari Sirén, Marianne Palo, Tapio Nevala

223,90 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    1-2 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Sosiaaliset kysymykset
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Mari Sirén, Marianne Palo, Tapio Nevala
Kiinteistönvälittäjän käsikirja 2017 on jokaisen kiinteistönvälittäjän ja vuokrahuoneiston välittäjän ehdoton perusteos käytännön työhön. Kirjan 9. painos on kauttaaltaan päivitetty ja se jakautuu seuraaviin aihealueisiin: kiinteistönvälitys ja vuokrahuoneiston välitys, asunto-osakkeen kauppa, kiinteistönkauppa, asunto- ja kiinteistönkauppaan liittyvät verotuskysymykset, asuin- ja liikehuoneiston vuokraus, perhe- ja perintöoikeus sekä holhous, asunto-osakeyhtiöt, maanvuokraus, kaavoitus ja rakentaminen, kiinteistönmuodostaminen ja kiinteistöarviointi.

Kirjassa on huomioitu syyskuuhun 2016 mennessä tapahtuneet muutokset lainsäädännössä. Myös oikeustapauksia on seurattu syyskuuhun 2016 saakka. Lisäksi kirjan asunto-osakeyhtiötä, rantarakentamista sekä vesihuoltolakia koskevia osuuksia on laajennettu.

Kirja on tarkoitettu kiinteistönvälittäjien käytännön työkaluksi. Se sopii myös oppikirjaksi sekä käsikirjaksi asunto- ja kiinteistökaupan asiantuntijatehtävissä toimiville.

Kirjan kirjoittajat Tapio Nevala, Marianne Palo ja Mauri Siren ovat kokeneita, asunto- ja kiinteistönkauppaan sekä kiinteistönvälitykseen erikoistuneita lakimiehiä. He ovat olleet mukana myös käytännön kiinteistönvälitystoiminnassa. Yli-insinööri Sakari Haulos on puolestaan toiminut kiinteistönmuodostamistehtävissä muun muassa toimitusinsinöörinä ja maaoikeusinsinöörinä. Kaikki kirjoittajat ovat vuosien ajan kouluttaneet kiinteistönvälitysalan ammattilaisia eri tahojen järjestämissä koulutuksissa.
Laji:
Sosiaaliset kysymykset
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789526735252
Julkaisija:
Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto ry
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789526735252
Opetusmateriaali:
0
Koko:
751
Kirjailija:
Mari Sirén
Marianne Palo
Tapio Nevala

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>