Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Kasvatus, arvot ja tunteet

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Kasvatus, arvot ja tunteet

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Tapio Puolimatka

17,60 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    10-20 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Lastenhoito ja kasvatus, Viihde
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Tapio Puolimatka
Lapsuudessa koetut tunteet ovat aikuisen ihmisen arvomaailman perusta. Jokaisen kasvattajan kannattaa tiedostaa tunteiden merkitys siihen tapaan, miten aikuisena ajattelemme ja tunnemme. Tunteita koskeva tutkimus on pyrkinyt selvittämään tunteiden merkitystä ihmissuhteille, onnellisuudelle, oppimiselle ja kasvatukselle. Tämän kirjan tarkoituksena on erityisesti kiinnittää huomiota tunteisiin, joihin liittyy kokemus arvoista ja elämän tarkoituksesta. Kirjassa pohditaan seuraavanlaisia kysymyksiä: Millä tavalla arvot vaikuttavat tunteisiin ja miten tunteita voidaan arvioida? Minkälainen on arvotietoisen ihmisyyden perustana oleva sivistysihanne? Millä tavalla kulttuuriset myytit luovat illuusioita ja lumovoimaista viestintää? Mitä tarkoitetaan omantunnon käsitteellä? Millä tavalla kasvavaa voidaan auttaa kohtaamaan ihmiselämän haavoittuvuus ja hauraus?
Laji:
Lastenhoito ja kasvatus
Viihde
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789516195530
Julkaisija:
Uusi Tie
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789516195530
Opetusmateriaali:
0
Koko:
367
Kirjailija:
Tapio Puolimatka

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>