Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

X-PRO Power 90cc, ATV
X-PRO Power 90cc, ATV
X-PRO Power 90cc, ATV
X-PRO Power 90cc, ATV

1 / 4

X-PRO Power 90cc, ATV

(1 arvostelu)
805,44 €
Storsäljaren, nu med backväxel. ATV X-Pro Power 90cc, för dig som söker en tuff fyrhjuling som passar alla plånböcker. Passar både yngre och lite äldre barn med en maxvikt på 60kg. Nu med backväxel vilket gör körningen betydligt roligare och mer omvä
Lue lisää

Storsäljaren, nu med backväxel.

ATV X-Pro Power 90cc, för dig som söker en tuff fyrhjuling som passar alla plånböcker. Passar både yngre och lite äldre barn med en maxvikt på 60kg. Nu med backväxel vilket gör körningen betydligt roligare och mer omväxlande. Säkerheten är givetvis på topp med reglerbar gas och nödstoppfunktion!

Motor och Växellåda

Den 7,5hk starka motorn i ATV X-Pro Power är en luftkyld 4-taktsmotor på 90cc med överliggande kamaxel och två ventiler. Japansk kvalitetsförgasare med manuell choke och givetvis el-start vilket gör handhavandet lekande lätt. Växlingen sköts enkelt med en växelspak på väster sida, välj mellan fram, neutral och back. Tydliga indikeringslampor på styret visar hela tiden vilken växel som för tillfället ligger i.

Säkerhet

Det reglerbara gasreglaget på ATV X-Pro Power 90cc gör att man enkelt kan ställa in önskad toppfart. Nödstoppen är perfekt när de yngre skall lära sig köra. Du som förälder kan följa med sidan om och tycker du det skulle behövas stänger du av motorn med ett enkelt drag i stoppbandet. När det åter är dags att köra är det bara att sätta tillbaka nödstoppen igen. En välbeprövad och säker lösning som gör ATV X-Pro Power 90cc lämplig även för de lite mer oerfarna förarna.

Hjul, bromsar och fjädring

De justerbara stötdämparna fram och bak på ATV X-Pro Power 90cc har bra returdämpning och justerbar fjäderspänning och justeras enkelt för att passa just dig. Dubbla trumbromsar fram och kraftig hydraulisk skivbroms bak ger ATV X-Pro Power 90cc optimal bromsförmåga i alla lägen. Däcken är grovmönstrade och av god kvalité och ger bra fäste vid terrängkörning men fungerar även bra på slätare underlag.

Övrigt

Glöm inte att köpa till olja! ATV´n levereras med en transportolja som ska bytas efter en kortare inkörning. Låt motorn gå på tomgång så att oljan får jobba runt i motorn. Låt sedan motorn bli kall och byt oljan till ny. VIKTIGT att oljan är avsedd för våtkoppling (MC-olja).

Det åtgår strax under 1 liter vid oljebyte, exakt oljemängd framgår i den medföljande manualen.

Dokument

Manual

Upptäck mer inom Urheilu

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .