Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

The Northman (4K Ultra HD + Blu-ray)
The Northman (4K Ultra HD + Blu-ray)

1 / 2

The Northman (4K Ultra HD + Blu-ray)

(3 arvostelut)
Sisältyy kampanjaan: 3 kpl 49.95 €
27,95
28 €
Kiitetyn Robert Eggersin The Northman kertoo viikinkiprinssistä, joka lähtee kostamaan isänsä murhan. Elokuvan vaikuttavaan näyttelijäkaartiin kuuluvat Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Claes Bang, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Björk ja Willem Dafo
  • Toiminta, Seikkailu, Draama
  • 4K Ultra HD Blu-ray
  • 2022
  • Pohjoismainen julkaisu
Lue lisää
Kiitetyn Robert Eggersin The Northman kertoo viikinkiprinssistä, joka lähtee kostamaan isänsä murhan. Elokuvan vaikuttavaan näyttelijäkaartiin kuuluvat Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Claes Bang, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Björk ja Willem Dafoe.
Formaatti Dolby Atmos
Ääni Englanti
Tekstitys Tanska Englanti Suomi Norja Ruotsi
Laji Toiminta Seikkailu Draama
Formaatit 4K Ultra HD Blu-ray
Alkuperäinen otsikko The Northman
Johtaja Robert Eggers
Tuotantovuosi 2022
Näyttelijöitä Alexander Skarsgård Anya Taylor-Joy Claes Bang Eldar Skar Elliott Rose Ethan Hawke Gustav Lindh Nicole Kidman Olwen Fouéré Phill Martin Willem Dafoe
Elokuvaformaatti Widescreen (2.00:1) UHD 2160p HDR
Kesto 137
Alue 2 (Eurooppa)
Ikäraja Yli 15
Julkaisu Pohjoismainen julkaisu
Lisämateriaalit 4K Bonus Features
DELETED AND EXTENDED SCENES
AN AGELESS EPIC
THE FACES OF VIKINGS
AMLETH’S JOURNEY TO MANHOOD SHOOTING THE RAID
KNATTLEIKR GAME
A NORSE LANDSCAPE
FEATURE COMMENTARY WITH CO-WRITER/DIRECTOR ROBERT EGGERS
EAN 7333018023369
J

Jari

3 kuukausia sitten

Tämä yhden tähden arvostelun koskee vain julkaisun laatua ja julkaisijaa, ei itse elokuvaa eikä cdonin toimintaa. Ostin tuotteen jo pari kuukautta sitten, tänään avasin muoveista ja iskin 4K-levyn soittimeen - EIPÄ OLE YHTÄ AINUTTA EKSTRAMATERIAALIA LEVYLLÄ vaikka ihan kannessa seisoo "Collector's Edition" ja takana listattu ekstrat. Myöskään Blu-ray-levyllä ei ole ekstroja. Tämä ei ole hyväksyttävää toimintaa julkaisijalta!

V

Ville

3 kuukausia sitten

Ihan hyvä viikinki elokuva, kuva ja äänenlaatu hyvä ja extra materiaalikin löytyy kun valitsee valikon kieleksi englanti.

S

Suurkuluttaja

3 kuukausia sitten

Itse elokuva on loistava, samoin kuvan- ja äänenlaatu. Harmikseni huomasin saman kuin Jari eli todellisuudessa 4K levylläkään ei mitään ekstroja ole vaikka takakannessa niin lukeekin. Tämä on iso pettymys, koska itseä olisi ehdottomasti kiinnostanut nähdä esimerkiksi poistetut kohtaukset ja Robert Eggersin ajatuksenkulkua elokuvan teosta. Ei näin SF Studios. Ei näin.