Twilight - Houkutus (2008)

DVD - Suomalainen kansi

Twilight - Houkutus (2008)
Lähetä ystävälle
€ 7.95
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  2-5 arkipäivää

Postimaksu: € 2.95

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.
Sisältyy kampanjaan: 3 Elokuvaa 19,95 €
17-vuotias Bella Swan on varma kolmesta asiasta. Edward Cullen on vampyyri. Osa Edwardista himoaa hänen vertaan. Ja hän on korviaan myöten rakastunut Edwardiin!

"Twilightia" on sanottu suurimmaksi rakkaustarinaksi sitten "Titanicin". Elokuva tuo yhteen kaksi täysin erilaista maailmaa. Tavallinen, amerikkalainen high school -tyttö kohtaa joukon vampyyreitä, jotka ovat eläneet keskuudessamme rauhanomaisesti - tähän saakka. Elokuva perustuu Stephenie Meyerin menestyskirjaan, jota on myyty jo yli 17 miljoonaa kappaletta ympäri maailman.


 

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Ääni: Dolby Digital 5.1 Kuva: 16:9 Widescreen, Anamorphic, Widescreen (2.40:1)
Kieli: Englanti Pituus (min): 117
Tekstitys: Tanska, Suomi, Norja, Ruotsi Arvioitu toimitusaika: 2-5 arkipäivää
Kategoria: Draama, Romantiikka, Jännitys Julkaisu: 29-04-2009
Alkuperäinen nimi: Twilight (2008) Alue: 2 (Eurooppa)
Ohjaaja: Catherine Hardwicke Ikäraja: Yli 15
Tuotantovuosi: 2008
Näyttelijät: Ashley Greene, Billy Burke, Elizabeth Reaser, Jackson Rathbone, Kellan Lutz, Kristen Stewart, Nikki Reed, Peter Facinelli, Robert Pattinson, Taylor Lautner Extrat:
 • Extended Scenes
 • Deleted Scenes
 • Becoming Bella
 • Becoming Edward
 • A Conversation with Stephenie Meyer
 • The Comic Con Phenomenon
 • "Decode" by Paramore - Music Video
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 23 Keskiarvosana: 4,2
70%
9%
4%
9%
9%

Hyödyllisin myönteinen arvio

Sanna

ihana<33

Vs.

Hyödyllisin kielteinen arvio

Laura

Maailman paskin leffasarja. Ihan oikeasti -.- mutta tämä on kuitenkin twilight leffasarjan paras joten ansaitsee peräti kakkosen. Tässä Robert Panttinson sentään näyttää vielä melkein 17 - vuotiaalta. Kristen näyttää yhtä ilmeettömältä kuten aina joten hänen suorituksensa ei ansaitse lisäkehuja.
En suosittele kuin hysteerisille teinitytöille.
Jasper sen sijaan on leffan namupala. Nam.

Maailman paskin leffasarja. Ihan oikeasti -.- mutta tämä on kuitenkin twilight leffasarjan paras joten ansaitsee peräti kakkosen. Tässä Robert Panttinson sentään näyttää vielä melkein 17 - vuotiaalta. Kristen näyttää yhtä ilmeettömältä kuten aina joten hänen suorituksensa ei ansaitse lisäkehuja.
En suosittele kuin hysteerisille teinitytöille.
Jasper sen sijaan on leffan namupala. Nam.

Kauheata paskaa.

ihana leffa. rakastan leffaa ja kirjoja. mutta elokuvan tekstitykset oli aivan kamalat. suurin osa aivan väärin teksitetty.

ihan huippu leffa.. kirja oli tosi hyvä.. ootan innolla jo toista osaa =)

ihanasti toteutettu leffa<3 kirjat on ihan lemppareita, joten olin ihan fiiliksissä katottuani tän. HELMI!

Siis ihana kuva varsinkin kirjan jälkeen tuli itellekkin perhosia vatsaan kun katsoija tiesi miten tunteet meni kirjassa siis niin namia<3<3 siis lisää tätä loput kirjat on jo tilattu....ja näyttelijät siis iso jätti NAM....

Elokuva on hyvä, mutta tekstitys pilaa kaiken. Jos olisin tiennyt tekstityksen laadun, olisin tilannut DVD:n Englannista extroineen. Tekstitystä en suostu enää käyttämään. Siitä iso miinus, kuka ikinä elokuvan onkaan tekstittänyt.

huono

Niitä kirjojahan on siis neljä kappaletta eikä kolme!sitä neljättä ei oo vaa viel suomennettu!kaikki ihan sika hyviä!

<3!

Elokuva oli loistava, katsoin sen ennen kuin luin kirjan. Elokuvan ansiosta ostin kaikki 3 kirjaa ja luin ne 2 päivässä. :) Ainahan kirjat elokuvan voittaa, ei sitä voi kieltää, mutta nautin silti suunnattomasti molemmista. Kun nyt saisin elokuvan vielä omaksi :)

Olen kyllä Sannan kanssa täysin samaa mieltä: leffan taso ei vastannut kirjoja läheskään. Oon kyllä itsekin varannut jo tän dvd:n täältä, pidin siis elokuvasta :D mutta mennessäni katsomaan elokuvan leffateatteriin odotukseni olivat todella korkealla, koska olin jo ehtinyt lukea 1. kirjan. Eikä elokuva sitten ollutkaan niin hyvä kuin olin odottanut. Ei ole kirjaa voittanutta, ihan totta. :) Sama Harry Pottereissa. Ja tämähän on vain minun mielipiteeni.

Luin kaikki kirjat ennen tätä elokuvaa, ja tulipahan todettua ettei ollut juurikaan katsomisen arvoinen tapaus, joskin tajuan kyllä että ensin elokuvan katsoneet ja sitten vasta kirjoja lukeneet voivat olla eri mieltä.
Aika typerännäköisesti tehtyjä kohtauksia välillä, hahmojen persoonat tökki ja kaiken kaikkiaan ei tuonut esiin samaa tunnelmaa mitä kirjassa.
Tähti juonesta, toinen muutamasta hyvästä näyttelijäsuorituksesta.

Aivan ihana leffa :D Tilasin heti kun tuli varattavaksi <3 Toivottavasti pian tulee ostettavaksi niin saapuu sitten meille...:)

Milloin se tulee? Sitä hän päästettiin tänä yönä!

Aivan mahtavan upea leffa! Kirjatkin kyseisestä leffasta jo tilannu :D

Aivan mahtava leffa, hädin tuskin jaksan odottaa DVD:tä. Kirjat tuli luettua nähtyäni leffan ekan kerran, ja nyt kaikki kirjat ovat jo kirjahyllyssä.

Leffa on maailan paras, toista yhtä hyvää ei löydy mistään!! Ja kirjat.... aah, mä RAKASTAN ja PALVON Twilight-Sagaa!!!! Mä oon jopa lukenu Breaking Dawnin ja Midnight sun:in (siihe asti ku sitä on kirjotettu)! En tiedä miään parempaa! OME!!!! "And so the lion feel love with the lamb"

Rakastuin täysin tähän elokuvaan. Aivan ihana! Kun olin nähnyt tämän elokuvan innostuin lukemaan nuo kaikki kirjatkin. Tietysti ne antavat aivan uuden ja tarkemman selon koko tarinasta, mutta on todella hyvä että tehtiin tämä elokuva. Musiikki on erityisesti minun mieleeni ja se kuoleman vaarallinen tunnelma. Paras rakkaustarina ikinä.

todella hyvä elokuva.joissakin kohdissa olisi kyllä saanut pitkittää ja selkeennyttää kohtaa mutta muuten se oli mahtava! niinkun jo täällä lukee kirja on tuhat kertaa parempi ja ehkä siksi juuri elokuva tuntui vähän liia yks tonkkoselta.

mahtava leffa, mutta houkutus-sarja kirjoina on tuhat kertaa mahtavampi!

The Best!

ihana<33

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 10 € /kk - 6 kk, 0% korko (€ 29.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
 • 8 € /kk - 12 kk, 0% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
 • 5 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »