Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Laatuguru

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Laatuguru

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Jukka Oksaharju, Karo Hämäläinen, Random Walker

26,60 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    6-14 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Rahoitus ja laskentatoimi
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Jukka Oksaharju, Karo Hämäläinen, Random Walker
Parempaa tuottoa - pienemmällä riskillä!

Laatuyhtiöt ovat pörssin aatelia. Ne selviävät yli vaikeiden aikojen ja kasvattavat vakaasti omistajiensa varallisuutta.

Sijoita kuin guru II - Laatuguru käy läpi laatusijoittamisen periaatteet. Kirja etenee suurista linjoista Helsingin pörssin yhtiöiden tarkasteluun. Kuinka maailman menestyneet sijoittajat ovat käyttäneet laatukriteereitä ja mitkä suomalaisyhtiöt voisivat kiinnostaa heitä?

Kirja esittelee laatuyhtiöiden kriteerit ja opettaa, kuinka sijoittaja tunnistaa laatuyhtiön. Vaikka laatusijoittaja ei ole järin kiinnostunut osakkeen hinnasta, sijoitusmenestys paranee, jos laatua saa ostettua silloin, kun muut sijoittajat eivät sitä arvosta. Yhtiöanalyysin viimeistelevät järkevään hintaan tehdyt ostot ja tervejärkinen salkunhoito.

Laatuguru on ensimmäinen suomalainen laatuyhtiösijoittamiseen keskittynyt kirja.

Kirjailija Karo Hämäläisen ja sijoitusstrategi Jukka Oksaharjun teos Sijoita kuin guru oli vuoden 2016 myydyin sijoituskirja Suomessa. Laatugurussa tekijäpari on saanut rinnalleen suosittua laatusijoittamiseen erikoistunutta blogia pitävän Random Walkerin. Nimimerkin takana on suomalaisessa suuryhtiössä työskentelevä talouden ammattilainen.

Esipuheen kirjaan on kirjoittanut Fortumin toimitusjohtaja Pekka Lundmark.
Laji:
Rahoitus ja laskentatoimi
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789526867700
Julkaisija:
Oksaharju Capital Oy
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789526867700
Opetusmateriaali:
0
Koko:
183
Kirjailija:
Jukka Oksaharju
Karo Hämäläinen
Random Walker

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.