Laji | Jälkiruoat |
Formaatit | Kirja |
EAN | 9789529161065 |
Julkaisija | Suomen leipuriliitto |
Sidottu | Nidottu |
Kieli | Suomi |
ISBN | 9789529161065 |
Opetusmateriaali | 0 |
Koko | 153 |
Kirjailija | Hannu Salovaara Jaana Heinonen Kirsi Jouppila |
Kondiittorin käsikirja
Hannu Salovaara, Jaana Heinonen, Kirsi Jouppila
Kondiittorin käsikirja ilmestyi kymmenen vuotta sitten osana Leipomoalan Edistämissäätiön ja Teknologian kehittämiskeskuksen (Tekes) rahoittamaa projektia, joka toteutettiin pääosin Helsingin yliopiston elintarviketeknologian laitoksessa. Kirjaa on käytetty oppikirjana eri oppilaitoksissa. Suomen Leipuriliitto ry on toiminut kirjan jakelijana ja kustantanut nyt käsillä olevan toisen uudistetun painoksen, johon on tehty tarpeelliseksi katsottuja sisältömuutoksia. Varsinkin hygieniaa koskevaa lukua on muokattu, ja siihen on lisätty omavalvontaa koskeva aineisto. Kirjaan on m yös lisätty luku, joka käsittelee konditoria-alaa ja sen kehitysnäkymiä.