Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Kondiittorin käsikirja

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Kondiittorin käsikirja

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Hannu Salovaara, Jaana Heinonen, Kirsi Jouppila

38,10 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    4-11 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Jälkiruoat
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Hannu Salovaara, Jaana Heinonen, Kirsi Jouppila
Kondiittorin käsikirja ilmestyi kymmenen vuotta sitten osana Leipomoalan Edistämissäätiön ja Teknologian kehittämiskeskuksen (Tekes) rahoittamaa projektia, joka toteutettiin pääosin Helsingin yliopiston elintarviketeknologian laitoksessa. Kirjaa on käytetty oppikirjana eri oppilaitoksissa. Suomen Leipuriliitto ry on toiminut kirjan jakelijana ja kustantanut nyt käsillä olevan toisen uudistetun painoksen, johon on tehty tarpeelliseksi katsottuja sisältömuutoksia. Varsinkin hygieniaa koskevaa lukua on muokattu, ja siihen on lisätty omavalvontaa koskeva aineisto. Kirjaan on m yös lisätty luku, joka käsittelee konditoria-alaa ja sen kehitysnäkymiä.
Laji:
Jälkiruoat
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789529161065
Julkaisija:
Suomen leipuriliitto
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789529161065
Opetusmateriaali:
0
Koko:
153
Kirjailija:
Hannu Salovaara
Jaana Heinonen
Kirsi Jouppila

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.