Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Hengitystiet kuntoon ravitsemushoidolla

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Hengitystiet kuntoon ravitsemushoidolla

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Kaarlo Jaakkola

38 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    3-7 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Lääketiede
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Kaarlo Jaakkola
Kärsitkö hengitysteiden sairauksista, kuten flunssista,keuhkoputkentulehduksista, astmasta, yskästä tai nuhasta? Mistä hengitysteiden sairaudet johtuvat? Miten hengitysteiden sairauksia hoidetaan ravitsemushoidolla?

Antioksidanttiklinikoiden perustaja, erikoislääkäri Kaarlo Jaakkolan lokakuussa julkaistava, hartaasti odotettu uutuuskirja Hengitystiet kuntoon ravitsemushoidolla vastaa näihin ja moniin muihin kysymyksiin!

Hengitysteiden tulehdukset ovat maailman yleisimpiä infektioita. Maailman terveys- järjestön tilaston mukaan hengitysteiden sairauksiin kuolee enemmän ihmisiä kuin sydän- ja verisuonisairauksiin. Suomessa sairastetaan vuosittain arviolta runsaat 6 miljoonaa hengitystietulehdusta, jotka aiheuttavat yli 3 miljoonaa menetettyä työpäivää. Jos potilas ei saa tehokasta ravintotekijälääkehoitoa, on odotettavissa yhä vaikeampia terveysongelmia.

Jokainen altistuu yksilöllisesti erilaisille hapettaville aineille, jotka voivat vaurioittaa soluja ja altistaa sairauksille. Jokainen tulehdustila vaarantaa terveyden ja lisää tarvetta suojata soluja antioksidanteilla eli vitamiineilla, hivenaineilla, aminohapoilla ja rasvahapoilla. Elimistön kyky suojata limakalvoja ja korjata jo syntyneitä vaurioita on suoraan riippuvainen välttämättömien pienoisravintotekijöiden saannista. Esimerkiksi sinkin puutteesta kärsii maailmassa jo noin 2 miljardia ihmistä.

Jokaisella potilaalla on oikeus hyvään hoitoon. Se voi toteutua, kun mukaan otetaan ravitsemushoito, jonka keskeinen osa on ravintotekijälääkehoito. Tämä koskee myös hengitysteiden sairauksia. Ihmisessä on selvä, biokemiallinen puolustusjärjestelmä, joka tulisi hyvien hoitotulosten aikaansaamiseksi virittää kuntoon.

Hengitystiet ravitsemushoidolla -kirja jatkaa jo neljänteen painokseen ehtineen Ruoansulatus kuntoon ravitsemushoidolla -oppaan jalanjäljissä antaen lukijoille tärkeää tietoa ravitsemuksen merkityksestä terveydelle. Ravitsemus on oleellisessa asemassa myös jatkuvasti lisääntyvien hengitystievaivojen ja sairauksien hoidossa.

Hengitysteiden kasvavaan rasitukseen liittyvät mm. talojen sisäilma- ja homeongelmat, hengitysilman kemikaalit, allergioiden lisääntyminen ja infektiot, tupakointi sekä ilmansaasteet. Ruoansulatus kuntoon kirjaa on myyty jo n. 6000 kpl ja nyt ravintoasioiden ollessa enemmän pinnalla kuin koskaan, on sarjan toinen osa Hengitystiet kuntoon ravitsemushoidolla tämän vuoden ajankohtaisin kirjahankinta moneen kotiin.
Laji:
Lääketiede
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789526861401
Julkaisija:
Mividata
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789526861401
Opetusmateriaali:
0
Koko:
396
Kirjailija:
Kaarlo Jaakkola

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>