Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Musta tuntuu punaiselta

1 / 1

Musta tuntuu punaiselta

Kaisa Torkki, Kati Rintakorpi, Mirva Kuusela, Sinikka Rusanen

40,50
Musta tuntuu punaiselta on käsikirja varhaiskasvattajalle, joka pyrkii elämykselliseen ja prosessina muotoutuvaan kuvataidekasvatukseen. Taide puhuttelee ja tarjoaa mahdollisuuksia niin itsen kuin ympäröivän maailman ja kulttuurin kokemiseen ja tutki
  • Pedagogiikka
  • Kirja
  • Nidottu
  • Suomi
  • Kaisa Torkki, Kati Rintakorpi, Mirva Kuusela, Sinikka Rusanen
Lue lisää
Musta tuntuu punaiselta on käsikirja varhaiskasvattajalle, joka pyrkii elämykselliseen ja prosessina muotoutuvaan kuvataidekasvatukseen. Taide puhuttelee ja tarjoaa mahdollisuuksia niin itsen kuin ympäröivän maailman ja kulttuurin kokemiseen ja tutkimiseen. Laadukas varhaisiän kuvataidekasvatus lisää lapsen hyvinvointia, tasa-arvoa ja valmiuksia tuottaa ja arvioida kuvataidetta.

Kirja tarjoaa tietoa lasten kuvataiteellisesta kehityksestä ja kuvataidekasvatuksesta. Kirjassa paneudutaan kuvataiteellisen toiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja pedagogiseen dokumentointiin. Käytännön esimerkit ja elämänmakuinen kuvitus tukevat teorian ja käytännön vuoropuhelua. Kuvataiteellisen työskentelyn erilaisia menetelmiä esitellään monipuolisesti.

Varhaiskasvatuksen rakenteet mahdollistavat kuvataiteellisen työskentelyn vaikka joka päivä. Kuvataidekasvatus voi taittaa ja heijastaa elämän moninaisuutta kuin prisma valoa koskettaen säteillään kaikkea ympärillä olevaa. Kirja jatkaa Hyvä lapsuus -sarjaa.
Laji Pedagogiikka
Formaatit Kirja
EAN 9789522880840
Julkaisija LASTEN KESKUS
Sidottu Nidottu
Kieli Suomi
ISBN 9789522880840
Opetusmateriaali 0
Koko 190
Kirjailija Kaisa Torkki Kati Rintakorpi Mirva Kuusela Sinikka Rusanen
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja