Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Pienen Keltaisen Nallen tarinoita

Kirsi Lohtaja

Kirja

28,50 €
  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    14-25 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Lastenkirjat
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Kirsi Lohtaja
Pienen Keltaisen Nallen tarinoita on kirjailija Kirsi Lohtajan viides kirja. Toisessa kirjassaan, Elämää kristallilapsen kanssa, Lohtaja kertoo tosikertomuksen Tyttösestä ja hänen elämänsä ensimmäisistä vuosista.

Kirja sisältää yhdeksän satua loruineen ja nelivärisine kuvineen sekä kahdeksan satuihin liittyvää laulua nuotteineen. Kirjan reilun koon ansiosta se on hyvä avata myös nuottitelineelle.

Kirja sai alkunsa Tyttösen ollessa lähempänä kolmea ikävuotta. Osa tarinoihin liitetyistä lauluista ja loruista syntyi jo ennen tarinoita. Laulujen ja lorujen joukkoon mahtuu niin Isin, Äitin kuin Tyttösen itsensäkin tekemiä.

Tyttönen piti saduista niin kovasti, että niitä luettiin joka päivä tunti tai pari. Ajan myötä hän alkoi kaivata lisää uusia satuja ja lauluja. Yhtenä iltana hän sanoi: ”Äiti, keksi sinä minulle satu! Ja tee minulle lisää lauluja!”
Laji:
Lastenkirjat
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789525965056
Julkaisija:
Valmiixi
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789525965056
Opetusmateriaali:
0
Koko:
60
Kirjailija:
Kirsi Lohtaja

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .