Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

The Division 2

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

The Division 2

(0)
Kirjoita arvostelu

Playstation 4

-43%
The Division 2
The Division 2
19,99 €
Suositeltu hinta: 34,99 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika
    alkaen 3 arkipäivä
  • Myyjä ja toimittaja CDON
  • Toiminta
  • Playstation 4

On kulunut seitsemän kuukautta siitä, kun tappava virus iski New Yorkiin ja muualle maailmaan tuhoten väestön. Viruksen iskiessä nukkuvien siviiliagenttien yksikkö Division aktivoitiin viimeisenä puolustuslinjana. Divisionin agentit ovat siitä asti taistelleet sinnikkäästi pelastaakseen kaiken mitä on jäljellä.

Divisionin panokset ovat korkeammalla kuin koskaan aiemmin. Washington (DC) – maailman suojelluin kaupunki – on vaarassa, mikä asettaa koko valtion romahduksen partaalle. Jos Washington menetetään, koko kansakunta kaatuu. Olet seitsemän kuukautta kentällä toiminut Divisionin agentti, ja sinä ja tiimisi olette viimeinen toivo pysäyttää yhteiskunnan romahdus pandemian seurauksena.

 

Pelin on kehittänyt Ubisoft Massive ja samat tiimit, jotka vastasivat Tom Clancy’s The Division® -pelistä. Tom Clancy’s The Division® 2 on verkossa pelattava avoimen maailman räiskintä- ja roolipeli, joka sijoittuu romahduksen partaalla olevaan Washingtoniin. Tämä rikas uusi miljöö yhdistää useita kauniita, kuuluisia ja realistisia ympäristöjä, missä pelaajalle tarjotaan sarjalle tyypillinen aidolta tuntuva maailma, rikas roolipelijärjestelmä ja ennennäkemättömän kiihkeää toimintaa. Pelaa yksin tai yhteistyössä jopa neljän pelaajan tiimissä suorittaaksesi useita erilaisia aktiviteetteja, pääkampanjasta ja pelaajat vastakkain asettavista PvP-otteluista aina Dark Zonelle – missä kaikki on mahdollista.

 

OMINAISUUDET

 

MUUTTUNUT WASHINGTON

Washington on viruksen, myrskyjen, tulvien ja niitä seuranneen kaaoksen jälkimainingeissa muuttunut merkittävästi. Tutki yhden historian kuumimman kesän aikana elävää ja avointa maailmaa täynnä moninaisia ympäristöjä, tulvineista kaupunkialueista historiallisiin kohteisiin ja maamerkkeihin. Kadut ovat jääneet vihollisryhmittymien jalkoihin, joista jokaisella on omat tavoitteensa ja jokainen pyrkii hallitsemaan kaupunkia. Sinun tehtävänäsi on vapauttaa kaupunki ja suojella yhteiskunnan jäänteitä.

 

LUOKKANSA PARAS LOPPUPELIKOKEMUS

Tom Clancy’s The Division 2 on luotu "loppupeliä" korostavalla mentaliteetilla, mikä varmistaa, että pelaajat saavat pelata tuoreita, ainutlaatuisia ja moninaisia tehtäviä pitkään pääkampanjan suorittamisen jälkeen. Tom Clancy’s The Division 2:n loppupeli tarjoaa tuoreita haasteita ja edistymisjärjestelmiä, ainutlaatuisia käänteitä ja yllätyksiä sekä ensimmäistä kertaa myös iskuja. Pelaajat saavat käyttöönsä runsaasti julkaisun jälkeistä sisältöä, mukaan lukien vuoden verran ylimääräisiä tarinatehtäviä, karttalaajennuksia ja pelimuotoja.

 

PARANNETTU EDISTYMINEN JA UUDET ERIKOISALAT

Saat pääkampanjan suoritettuasi käyttöösi uusia erikoisaloja, kuten pioneeri, tarkka-ampuja ja selviytyjä. Jokainen erikoisala avaa täysin uuden edistymisjärjestelmän uusilla taidoilla, muokkauksilla ja ainutlaatuisilla kyvyillä, joita hankkimalla voit maksimoida agenttisi tehokkuuden valitussa roolissa.

 

DYNAAMINEN JA ELÄVÄ MAAILMA

Siviilit ja vihollisryhmittymät käyvät jatkuvaa kamppailua eloonjäämisestä ja pyrkivät hankkimaan ruoan, lääkkeiden ja aseiden kaltaisia tarve-esineitä. Kun ryhmittymät törmäävät tuhoutuneessa Washingtonissa, he taistelevat resurssien ja alueiden hallinnasta – sekä oman selviytymisensä puolesta. Eri ryhmittymien tarpeet ja motivaatiot ovat törmäyskurssilla ja luovat erilaisia kohtaamisia vihamielisten ja ystävällismielisten ryhmittymien, siviilien ja lopulta myös agenttien välillä, mikä tekee dynaamisesta ja elävästä maailmasta täysin yllätyksellisen.

 

YHDISTÄ SIVIILIT

Siviilit ovat luoneet uudisasutuksia yhteiskunnan jälleenrakentamiseksi, mutta heidän koko olemassaolonsa on uhattuna. Työskentele läheisesti heidän kanssaan pitääksesi heidät turvassa, ja he vuorostaan tulevat apuusi ja tarjoavat niin tarvikkeita kuin apua tukikohtasi rakentamisessa. Ihmisillä ja ympäröivällä maailmalla on täten suurempi merkitys sinulle.

 


UUDISTETTU DARK ZONE -KOKEMUS

Dark Zone on kesyttämätön osa kartasta, josta löytää myös joitain pelin parhaista saaliista. Dark Zone on myös pelin vaarallisin alue, missä pelot, petokset ja jännitteet ovat korkealla, kun kuka tahansa toinen agentti voi kääntyä sinua vastaan ja varastaa vaivalla ansaitsemasi saaliit. Tämä leikkikenttä on Tom Clancy’s The Division 2 -pelissä suunniteltu tarjoamaan reilu ja jännittävä kokemus pelaajille heidän edistymistasostaan riippumatta.

 

Lisäosa:
Ei
Laji:
Toiminta
Formaatit:
Playstation 4
EAN:
3307216080510

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>