Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Harry Potter ja viisasten kivi (kuvitettu)

1 / 1

Harry Potter ja viisasten kivi (kuvitettu)

J.K. Rowling

(1 arvostelu)
24,90
Lumottu lokakuu: nelivärikuvitettu Harry Potter ja viisasten kivi on syksyn suurtapaus! Kate Greenway -mitalilla palkitun Jim Kayn häikäisevä nelivärikuvitus on hieno tulkinta Tylypahkan maagisesta maailmasta. Kayn kuvissa on herkkyyttä, huumor
  • Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus, Nuorten kirjat
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • J.K. Rowling
Lue lisää
Lumottu lokakuu: nelivärikuvitettu Harry Potter ja viisasten kivi on syksyn suurtapaus!

Kate Greenway -mitalilla palkitun Jim Kayn häikäisevä nelivärikuvitus on hieno tulkinta Tylypahkan maagisesta maailmasta. Kayn kuvissa on herkkyyttä, huumoria ja voimaa. Maalauksellisuus ja tarkkaan harkitut yksityiskohdat tekevät oikeutta Rowlingin ajattomalle klassikolle. Nyt myös nuoremmat lukijat voivat tarttua Rowlingin teossarjaan ja vanhemmille faneille tarjolla on nyt jotain aivan uutta! Näyttävä ja suurikokoinen lahjakirja.

Jim Kay sai Kate Greenway -mitalin, Britannian arvostetuimman kuvituspalkinnon, vuonna 2012 Patrick Nessin teoksen A Monster Calls kuvituksesta. Kay opiskeli kuvitusta Westminsterin yliopistossa. Hän on työskennellyt mm. Tate Galleryssa ja V&A -museossa sekä suunnitellut elokuva- ja tv-käsikirjoituksia. Nykyään hän on päätoiminen kuvittaja. Kay asuu Northamptonshiressä elämänkumppaninsa ja pelastamansa löytökoiran kanssa.
Laji Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus Nuorten kirjat
Formaatit Kirja
EAN 9789513185046
Julkaisija Tammi
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789513185046
Opetusmateriaali 0
Sarja Harry Potter
Koko 246
Kirjailija J.K. Rowling
J

Jontte

2 vuosia sitten

Näyttävän näköinen Potter-kirja joka kutsuu lukemaan lävitse.

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.