Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

  • 25

    %

Jackie Chan Vintage Collection (Blu-ray) (8 disc)
Jackie Chan Vintage Collection (Blu-ray) (8 disc)

1 / 2

Jackie Chan Vintage Collection (Blu-ray) (8 disc)

(5 arvostelut)
14,95

-25%

20 €
US together with NonStop are proud to introduce a completely new box set featuring the titan from the KUNG-FU genre, THE DRUNKEN MASTER JACKIE CHAN. FOR THE FIRST TIME EVER! In brand new 4K scan and restoration from the original negatives Includes:
  • Toiminta, Boksi
  • Blu-ray
  • 1980-1991
  • Pohjoismainen julkaisu
Lue lisää
US together with NonStop are proud to introduce a completely new box set featuring the titan from the KUNG-FU genre, THE DRUNKEN MASTER JACKIE CHAN. FOR THE FIRST TIME EVER! In brand new 4K scan and restoration from the original negatives

Includes:
Project A
Wheels on Meals
Police Story
Armour of God
Project A Part II
Police Story II
Armour of God II: Operation Condor
Battle Creek Brawl

Formaatti DTS HD - Master Audio
Ääni Englanti
Tekstitys Tanska Suomi Norja Ruotsi
Laji Toiminta Boksi
Formaatit Blu-ray
Alkuperäinen otsikko Jackie Chan Vintage Collection
Tuotantovuosi 1980-1991
Näyttelijöitä Jackie Chan
Elokuvaformaatti Widescreen (2.35:1) HD 1080p
Alue 2 (Eurooppa)
Ikäraja Yli 15
Julkaisu Pohjoismainen julkaisu
EAN 5053083166298
A

Anonyymi

4 vuosia sitten

Jackie Chan Vintage Collection sisältää valikoiman Chanin parhaimpia toimintapätkiä vuosilta 1980-1991. Mukana ovat Chanin ensimmäinen jenkkituotanto Battle Creek Brawl, kaksi ensimmäistä Police Story- ja Armour Of God-elokuvaa, Project A-duologia ja Wheels On Meals, eli yhteensä kahdeksan leffaa ja hinnan ollessa parisen kymppiä, tekee se kaksi ja puoli euroa leffalta. Hinta-laatusuhde on siis erinomainen. Olen dvdcompare.netin tietokannasta varmistanut, että boksin sisältämät elokuvat ovat alkuperäisiä Hong Kong-versioita, tosin kaikissa on pelkästään englanninkieliset ääniraidat, joka ei sinänsä haittaa muita kuin kompletisteja, ainakin itse pystyin kyllä nauttimaan elokuvista englanniksikin, mutta tästä syystä, sekä täydellisestä ekstrojen puutteesta pitää nyt kumminkin rokottaa yhden tähden verran. Itse leffathan ovat täyttä rautaa ja taattua Jackie Chan-mättöä lukuisine upeine stuntteineen, hienosti koreografioituine taistelukohtauksineen ja outoine kiinalaisine huumoreineen. Kuvanlaatu bluray-levyissä ei ole aivan referenssitasoa, mutta kyllä tämä 42 tuuman Full HD-telkkarissa hyvältä näyttää, varsinkin boksin edullisen hinnan huomioiden. Jos pidät hongkongilaisista (eritoten 80-luvun) toimintaelokuvista ja Jackie Chanista, etkä ole armoton perfektionisti boksin puutteiden suhteen, voin lämpimästi suositella tätä kokoelmaa.

E

Elokuvarakastaja

2 vuosia sitten

Mahtava kokoelma klassikko elokuvia!

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.

A

Anonyymi

4 vuosia sitten

Olipa karvas pettymys, mutta tyystin oma moka. Tilasin paketin enkä tullut tutustuneeksi tarkemmin tuotteen kuvaukseen tai Ilppon arvioon siinä yhteydessä. Minua ei ekstrojen puutteet häiritse, mutta pelkästään englanniksi dupatut puheet sitäkin enemmän. Kaikki elokuvat löytyvät alkuperäisillä ääniraidoilla DVD:nä ja tarkoitus oli päivittää kuvan laatua enkä tajunnut ettei näissä ole alkuperäistä ääntä. Potkin itseäni hölmäydestäni (sama kävi Bruce Lee paketin kanssa). Olisi kyllä ollut aivan mahtava paketti muussa tapauksessa eli jos kielisyys ei haittaa, niin anna mennä. Julkaisijalle toive että jos näitä tehdään lisää, niin alkuperäiset ääniraidat mukaan, kiitos.

1

123

9 päiviä sitten

Kuva on erinomainen, harmi vaan että elokuvat on kömpelösti englanniksi dubattuja, eikä alkuperäistä ääntä ole edes saatavailla.

J

Jamo

6 kuukausia sitten

Tässä Chanin parhaat leffat ! Huokeaan hintaan ja hyvällä kuvalla ! (Duppaus ei haittaa menoa!)

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.